• Головна
  • Найважливіше про минулий рік у Львові: транспорт (ФОТО, ВІДЕО)
13:33, 5 січня 2014 р.

Найважливіше про минулий рік у Львові: транспорт (ФОТО, ВІДЕО)

Львів у 2013 році був дуже різноманітним. Кожен запам`ятав його «своїм». Було багато спортивних подій, культурних, багато змін в інфраструктурі міста, в галузі освіти, медицини, соціального захисту. Пропонуємо згадати основні події 2013 року у Львові. 

Транспорт

•          Новий низькопідлоговий трамвай. На День незалежності на маршрут виїхав надсучасний п’ятисекційний трамвай львівського виробництва. Це перший 100% низькопідлоговий трамвай, виготовлений в Україні. Кількість місць для сидіння — 58, максимальна пасажиромісткість трамвая — 250 пасажирів. Пасажири можуть користуватися безкоштовним Wi-Fi.

трамвай Електрон

трамвай Електрон

•          Трамваї з Німеччини. Львів продовжує купувати вживані, проте в хорошому технічному стані, трамваї з Німеччини. Цього року трамвайний парк ЛКП «Львівелектротранс» поповнився 5 німецькими трамваями та 13 тролейбусами.

трамвай

трамвай

•          Снігоприбиральна техніка. Вперше за останні роки у місті закуплена рекордна кількість снігоприбиральної техніки – 37 одиниць (наразі місто отримало тільки 8 одиниць). Серед них - універсальна комбінована прибиральна машина виробництва львівського підприємства «Електронтранс».

сн_гоприбиральна техн_ка

сн_гоприбиральна техн_ка

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,77
EUR
42,80
42,83
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...