• Головна
  • На Львівщині жінка намагалась вивезти закордон 4-річну доньку
21:22, 19 грудня 2013 р.

На Львівщині жінка намагалась вивезти закордон 4-річну доньку

Минулої ночі прикордонники відділу «Шегині» Мостиського загону в черговий раз не дали дозвіл на вивіз дитини за межі України. Про це повідомляє прес-служба Мостиського прикордонного загону.

31-річна мешканка Тернопільської області з дочкою 2009 року народження прямувала до Республіки Польща. На паспортний контроль мати надала паспорт громадянина України з відмітками про дитину та нотаріально засвідчену заяву батька доньки про згоду на вивіз її за кордон.

У ході співбесіди, інспектор прикордонної служби помітив надмірне хвилювання матері, тому ініціював проведення додаткової перевірки всіх обставин відсутності батька дитини. Як пізніше з’ясувалось – не дарма, батько дитини ще з серпня виїхав в Республіку Польща, а нотаріально-засвідчена заява виявилась такою, що видана не законно. Згодом, в порядку забезпечення законності, по даному факту негайно були проінформовані працівники органів внутрішніх справ.

На жаль, такі випадки не поодинокі, з початку року на ділянці Мостиського прикордонного загону з тих чи інших причин відмовлено в пропуску через державний кордон 186 дітей, 8 з яких – у зв’язку із підозрою про підробку документів, чи їх не законною видачею.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...