• Головна
  • Кличко закликав зустріти Новий рік на Євромайдані
11:07, 19 грудня 2013 р.

Кличко закликав зустріти Новий рік на Євромайдані

Лідер УДАРу Віталій Кличко закликав учасників акції на майдані Незалежності в Києві не розходитися, набратися терпіння і боротися, бо перемога не може бути швидкою. Він сказав у середу, що буде важко, але учасники святкуватимуть Новий рік на Майдані, передає "Радіо Свобода".

Вони поставлять там свою новорічну ялинку – "не цю, криваву", сказав Кличко про каркас офіційної міської ялинки, потреба встановити яку стала приводом для силових спроб розігнати Євромайдан.
 
За словами Кличка, треба не залишати Майдан стільки, скільки буде потрібно для перемоги – тиждень, два, місяць чи й більше.

Лідер УДАРу закликав присутніх мріяти і не зраджувати своїх мрій.

"Ми боремося за свою мрію, і немає ніякої мрії, яку неможливо було б здійснити", - переконаний він.

Кличко нагадав, що опозиція вимагає реформ і відставки уряду.

"І ми зробимо, щоб у країні був новий уряд, новий парламент і новий президент", – пообіцяв Кличко і запевнив, що новий президент і підпише угоду про асоціацію між Україною і Євросоюзом.
 
Раніше Кличко заявляв, що обов’язково балотуватиметься на посаду президента на найближчих виборах, і наполягав на необхідності мати спільного кандидата від опозиції.
 
Євромайдан у Києві стоїть уже майже місяць, відколи уряд зупинив підготовку до підписання угоди про асоціацію з ЄС, а президент Віктор Янукович відмовився підписувати її на саміті "Східного партнерства".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,84
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...