• Головна
  • Прихильників Януковича з Луганська везуть до Києва для побиття? Готується шалена провокація?
Дивитись усім
11:21, 13 грудня 2013 р.

Прихильників Януковича з Луганська везуть до Києва для побиття? Готується шалена провокація?

Дивитись усім

Жителів Сходу України мобілізують на київський Антимайдан. Тим часом, в соцмережах попереджають: у день, коли в столицю приїдуть багато прихильників і противників нинішньої влади, можливі провокації.

Отже, сьогодні на сайті Луганської міськради з'явилося звернення мера Сергія Кравченка, в якому він запрошує городян поїхати в Київ і підтримати діючу владу. На сайті також були дані телефони, за якими можна записатися в антимайданівці.

Луганський блогер applecrysis  подзвонив по одному з телефонів і записав розмову.

«Ну от ви все почули самі. На «антимайдан» спеціальним (!) поїздом везуть всіх підряд, включаючи людей похилого віку, гарантують їм безпеку (треба думати, силами міліції,"тітушек" або і тих, і інших відразу), а також харчування", - пише блогер.

Таким чином, Партія регіонів організовує спеціальні поїзди, в яких прихильників Януковича повезуть до Києва, де вони постоять на мітингу, послухають концерт, поїдять і поїдуть додому.

Як повідомляють інші луганчани, за поїздку в Київ також платять гроші- 200-300 гривень.

До того ж, ніхто не відміняв і старий добрий луганський звичай: участь у політичній акції за переконливими проханнями керівництва.

Загалом, людей до столиці приїде багато.

Ми не будемо зараз ставити риторичне питання - звідки гроші на все це в країні, де чиновникам не вистачає навіть на канцелярію і де влада постійно лякає людей нестачею грошей на соціальні виплати.

Ми також не будемо згадувати зараз головне гасло луганських регіоналів: "Вони на Майдані, ми працюємо" .

Ми хочемо звернути вашу увагу на інший аспект.

Донецький журналіст Денис Казанський розповсюдив сьогодні інформацію про те, що у вихідні в Києві можливі провокації і, що безпека учасників антимайдану зовсім не гарантована.

- Друзі, є дуже важлива інформація, яка вимагає максимального поширення. Сьогодні я мав бесіду з людиною з системи. А той у свою чергу спілкувався зі мною на прохання з Києва. На вихідних там готується масштабне побоїще. Влада звозить з столицю дуже велику кількість народу - кілька десятків тисяч осіб зі Східної України на оплачувану мітинг на підтримку Януковича, який буде атакований провокаторами - тітушкамі з молотками і в масках, обмотаними символікою ЄС та опозиційних партій.

Буде провокація і бійка, щось на зразок тієї, що була під Адміністрацією президента, тільки набагато масштабніша і кривава. Мета - влаштувати зіткнення шахтарів, організовано доставлених до Києва, з людьми на Майдані, людьми із Західної України. Влаштувати масові громадянські заворушення в Києві, стравити людей, розколоти суспільство без участі "Беркута" і солдатів ВВ. Київ планують занурити в хаос, щоб введення військ просили самі противники Януковича. Щоб у всьому світі погодилися з такою необхідністю.

Інформація з надійного джерела. Знайте про те, що готується, дуже невелика кількість людей. Організатори доставки електорату на місцях, мери, місцеві депутати, співробітники ОДА, директори шахт - не в курсі того, що чекає людей у столиці. При цьому серед організаторів побоїща немає єдності, у верхівці ПР зріє розкол, оскільки навіть у вищих ешелонах влади є люди, які вважають, що все зайшло надто далеко і противляться безладів всіма силами. Злив цієї інформації санкціонований одним дуже впливовим людиною, яка не хоче, щоб Україна поринала в хаос. На вихідні фактично готується громадянська війна.

Якщо у вас є рідні чи друзі, яких збираються везти в Київ - зателефонуйте їм і попередьте їх, що їх чекає небезпека, щоб вони під будь-яким приводом уникали поїздки. Їх везуть фактично на побиття, щоб підставити під камери і показати на ТБ ефектні кадри і використовувати як гарматне м'ясо. Потрібно попередити максимальну кількість людей. Якщо що, за піаром я не женуся, і посилатися на мене не обов'язково. Дуже хочеться уникнути того, що підготовлено, - написав Казанський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...