• Головна
  • У Львові молоді грації змагатимуться у міжнародному турнірі з художньої гімнастики
08:14, 13 грудня 2013 р.

У Львові молоді грації змагатимуться у міжнародному турнірі з художньої гімнастики

З 21 до 22 грудня традиційно до новорічних і різдвяних свят у Львові проводиться турнір з художньої гімнастики «Зимова казка». У змаганнях візьмуть участь 35 команд з різних країн Європи та України. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Основною метою змагань є залучення дітей до регулярних занять фізичною культурою та спортом, підвищення спортивної майстерності, популяризація спорту в Україні та обмін досвідом між тренерами.

«Це значна подія не тільки для нашого колективу, а й для нашого міста в цілому.  Організатори турніру роблять все можливе, щоб змагання  перетворилися  на справжнє свято і принесли  кожній учасниці  радість і задоволення від участі в ньому. Кожна дитина і судді завжди отримують пам’ятні подарунки», - зазначають організатори змагань.

На змагання, які відбуваються щорічно з 2005 року, прибудуть понад 170 учасниць та тренерів, які представлятимуть Україну, Польщу, Болгарію, Словаччину та Ірландію.

Турнір відбувається за ініціативи ДЮСШ «Галеон».

Змагання відбуватимуться впродовж двох днів у спортивному комплексі «Галичина» за адресою: вул. Керченська, 8. Початок змагань 21 грудня о 9.00 годині.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...