• Головна
  • Джордж Клуні підтримав Євромайдан (ВІДЕО)
16:05, 9 грудня 2013 р.

Джордж Клуні підтримав Євромайдан (ВІДЕО)

Голлівудський актор Джордж Клуні висловив підтримку Євромайдану і всім українцям, які борються за свої права й утвердження демократичних цінностей в країні. Звернення оприлюднила прес-служба УДАРу, - пише Radio svoboda


«Я звертаюсь до вас, хоробрі українці, борці за майбутнє, а не минуле! Ми, американці, схожі з вами в цьому прагненні демократії. Шляхом спроб і помилок ми засвоїли, що істинна демократія не існує без вільних, чесних і прозорих виборів», – наголосив Джордж Клуні у відеозверненні до українців.

Актор висловив упевненість, що не існує такої демократії, в якій відбуваються арешти і перешкоджають мирним демонстрантам. «Точно не існує демократії, коли є політичні в’язні, зокрема такі, як Тимошенко. Тож, хочу сказати вам, всім на Майдані у Києві і по всій Україні: коли ви дивитесь на Захід, знайте, що ми відповідаємо вам поглядом, сповненим величезного захоплення. Ми бажаємо вам миру і безпеки! Бажаємо вам тієї влади, якої хочете ви. І ми бажаємо вам сили боротися за це!», – сказав Джордж Клуні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...