• Головна
  • У Львові відбудеться зустріч в рамках проекту «Подаруй те, чого не купиш»
23:17, 6 грудня 2013 р.

У Львові відбудеться зустріч в рамках проекту «Подаруй те, чого не купиш»

8 грудня о 14:00 год в приміщенні Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки відбудеться зустріч молоді з людьми похилого віку в рамках проекту «Подаруй те, чого не купиш». Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Протягом жовтня – грудня 2013 року учасники Інституту Громадського Лідерства реалізовували проект «Подаруй те, чого не купиш». Метою проекту є залучення до активного способу життя людей похилого віку, спілкування з молоддю, руйнування стереотипів між молоддю та пенсіонерами, висловлення їм подяки шляхом показу авторського короткометражного фільму «Люби і дякуй». Впродовж цього часу було організовано похід в філармонію, музей історії медицини, екскурсію в Трускавець разом з гідом Юлією Крит та іншими членами проекту, зустріч молоді та старших в кінотеатрі «Сокіл». Крім того, були проведені акції «Зігрій душу теплом та смачненьким чаєм» та «Уступи місце в транспорті». Також відбулись різноманітні посиденьки молоді з пенсіонерами.

На завершення проекту буде проведена зустріч, на якій старші люди разом з молодим поколінням зможуть подискутувати щодо культурного життя зараз і в минулому, подивитись короткометражний фільм «Люби і дякуй», учасники почують теплі слова та отримають маленькі подарунки, а також на захід запрошена поетеса Оля Ковальчук.

«Мене не може залишити байдужою та ситуація, що молодь залишається невдячною своїм бабусям, дідусям та батькам. На жаль, сучасний темп життя не дозволяє нам завжди знаходитись поряд зі своїми рідними, проте хотілось би донести, що вони насправді для нас означають. Ми не змогли б стати тим, ким є, без них.

Захід, має показати, що старше покоління потрібне молоді, їхня думка дорога для нас, ми пам’ятаємо про них. Старість – розум, а молодість – сила», - поділилася своїми думками Олеся Львова, керівник проекту.

Довідка

Контактна особа: Олеся Львова, тел. 0934351833. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,55
39,75
EUR
42,53
42,73
PLN
9,77
9,86
Оголошення
live comments feed...