• Головна
  • На Євромайдані заробляють хто, як може: від синьо-жовтого манікюру до картин із сірників (ФОТО)
17:47, 6 грудня 2013 р.

На Євромайдані заробляють хто, як може: від синьо-жовтого манікюру до картин із сірників (ФОТО)

Київський Євромайдан вже став брендом – підприємливі люди починають заробляти. Продавці одягу запустили лінію футболок та шапок, з'явилися єврогорнятка , парасольки і навіть єврокартини із сірників . У салонах краси пропонують синьо-жовтий манікюр, а в кафе з'явилася єврокава. Про це пишуть Вести.

НОВИНКИ

Шарф і шапка «Євросоюз», рукавички «Європа», рукавиці «Євромайдан» заполонили інтернет- магазини і крамниці в центрі. «У нас шапка євромайданщика (синя з зірками і гербом України) - 60 грн, шарф - 80 грн. В Інтернеті на 20-40 грн дорожче, тому що у них менше покупців», - рекламує товар продавець в «трубі» на Майдані. У Мережі вибір одягу під брендом Євромайдану ширше. «Єврофутболка для Євромайдану» - так рекламує товар з символікою одне з агентств, що роблять принти на одязі. У інших є кенгурушки, спортивні костюми і навіть боді на немовлят. Ціни - від 138 грн за футболку до 378 за реглан.

На Євромайдані заробляють хто, як може: від синьо-жовтого манікюру до картин із сірників (ФОТО), фото-1

У магазинчиках на пл. Льва Толстого, Хрещатику, на вокзалі з'явилися сині парасолі з зірками (по 120 грн), чашки (по 30 грн), обкладинки на паспорти (80 грн), чохли для мобільних і планшетів (від 250 грн). Звичайні кияни теж вирішили підзаробити і повикладали на інтернет-аукціони ручну роботу. Наприклад, єврокартину із сірників зробив і продає за 200 грн кібернетик Сергій Савчук: «Мене вразили події. Тому вирішив зробити картину на цю тему». На роботу у Сергія пішло три дні, викладав із сірників герб, карту України і 12 зірок.

На Євромайдані заробляють хто, як може: від синьо-жовтого манікюру до картин із сірників (ФОТО), фото-2

Деякі вирішили не вигадувати нічого нового, а зробити ребрендинг старого або залучити покупців акціями. «На Хрещатику, в кав'ярні, з'явилася єврокава . Це стара кава з новою назвою. Ресторатори подумують залучити людей новим меню з назвами страв у стилі Євромайдану. Щоравда, в центрі більшість закладів - мережеві, тому їм потрібно час на впровадження», - розповіла нам президент Асоціації ресторанів України Ольга Насонова.

Багато закладів пропонують мітингувальникам єврознижки: купивши одну каву, друга - в подарунок. Євромайданівську акцію впровадили навіть в оздоровчому таборі у Пущі -Водиці. Ніч в теплому номері обійдеться в 50 грн, замість 70. «Є кімнати для обговорення подій Євромайдану» , - сказали в таборі.

Зорієнтувалися і співробітники салонів краси. «Ми закупили сині та жовті лаки, тому що жінки просять євроманікюр . Ми фарбуємо нігті однієї руки в жовтий, інший - в синій, а на деяких нігтях малюємо прапори України та Євросоюзу. Коштує це 150 грн», - розповіла нам майстер манікюру Тетяна.

На Євромайдані заробляють хто, як може: від синьо-жовтого манікюру до картин із сірників (ФОТО), фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,10
EUR
42,92
43,10
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...