• Головна
  • Львів заморожено. Люди досі не можуть доїхати на роботу через ожеледицю та дорожній колапс
10:00, 6 грудня 2013 р.

Львів заморожено. Люди досі не можуть доїхати на роботу через ожеледицю та дорожній колапс

До редакції 032 зателефонувала львів'янка, яка досі не може добратися до робочого місця. На перехресті вулиць Стрийська-Наукова та аж до самого Сихова утворився величезний затор. Зупинки громадського транспорту переповнені людьми, приватні автомобілі також не можуть рушити через ожеледицю.

«До 9-ої години простояла на зупинці, проте люди кажуть, що пізніше бачили лише одну снігоприбиральну машину в районі Шувару. Проте на вул. Стрийській та Науковій дорога покрита плівкою ожеледиці. Рух вкрай ускладнений, утворився величезний затор», - каже львів’янка, яка не змогла доїхати на роботу декілька годин. 

Схожа ситуація і на вул. Шевченка. Мешканці Рясне-2 і Рясне-1 не можуть добратись на роботу. Автомобілі та громадський транспорт стоїть у заторах і якщо їде, то не більше 20км на годину, - повідомляє з місця подій львів’янка, Лілія. 

Втім сьогодні зранку прес-служба Львівської міської ради повідомила, що зранку на вулицях міста працює снігоприбиральна техніка. Вочевидь, доїхала ця техніка не в усі райони Львова. 

Слід додати, що до редакції поступають нові повідомлення, що не розчищенні центральні вулиці Драгоманова, Коцюбинського, Менделеєва, Грабовського та Каліча Гора. Водії їдуть дуже повільно, оскільки ожеледиця є і тут, жодна комунальна служба не посипала ці вулиці піском.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,75
42,88
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...