• Головна
  • Ремонт на вул. Коперніка завершують три сотні працівників (ВІДЕО)
10:00, 1 листопада 2013 р.

Ремонт на вул. Коперніка завершують три сотні працівників (ВІДЕО)

Вул Коперника для проїзду транспорту відкриють 8 листопада. Також активно тривають ремонтні роботи на інших об’єктах. Загалом працює 70 одиниць техніки і 300 людей. Про це у відеозверненні розповів міський голова Львова Андрій Садовий. Також мер наголосив, що через проблеми з казначейством цього року не відремонтували пр Червоної Калини і вул Сихівську.

«На початок – про ремонти доріг. 8 листопада відкриваємо для проїзду вул Коперника. Тривають роботи на інших дорогах. Загалом сьогодні працює більше 70 одиниць техніки та більше 300 працівників. Працюють і в суботу, і в вихідні.

Ремонтуючи дороги, також міняємо інженерію. 30 жовтня переврізали водогони в центрі міста. Велика частина людей була без цілодобового водопостачання. Працівники Водоканалу зробили роботу за 1 день. По плану це треба було робити три дні.

Певні дороги в цьому році, на превеликий жаль, не зробили – це пр Червоної Калини і вул Сихівська. Чому? Казначейство не проплачує платежі. Більше 75 млн грн лежить на рахунках. Ми не будемо ризикувати і ці ремонти будемо планувати на 2014 рік», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,74
PLN
9,83
9,86
Оголошення
live comments feed...