• Головна
  • Сенсація: Історію із вибухівкою на львівському джипі вважають імітацією теракту чи псевдозамінуванням?
11:38, 31 жовтня 2013 р.

Сенсація: Історію із вибухівкою на львівському джипі вважають імітацією теракту чи псевдозамінуванням?

29 жовтня мешканець Львова повідомив, що на вулиці Тернопільській, 16 під днищем свого авто він виявив пристрій із проводкою, що ззовні нагадує вибуховий. Аби переконатися, що це не якась деталь від автівки, власник транспортного засобу попросив попередньо працівника СТО, яке розташоване неподалік, подивитися на підозрілий предмет. Коли той запевнив його, що це аж ніяк не «деталь», той забив тривогу. Про це пише видання «Ратуша».

На місце події прибули підрозділи сил цивільного захисту області та міста Львова у складі 55 осіб та 14 одиниць техніки.

За інформацією «Ратуші», однією з основних версій НП є імітація теракту. Як вже інформувала газета «Сегодня», власник Range Roverа — колишній «барсеточник». Але, як з’ясували львівські оперативники — це ще не вся правда. Останнім часом ця людина тісно зійшлась із кримінальними авторитетами Червонограда (зокрема — з «Крікою»). Ці знайомства настільки возвеличили колишнього «барсеточника» у власних очах, що він дозволив собі вчинки, які у кримінальному середовищі потрактували як безпосередню образу, а також мав претензії до людей, які йому були нічого «по життю» не винні. Для з’ясування певних нюансів, надто сміливому громадянину «забили стрілу» (призначили зустріч. — Авт.) особи вельми авторитетні у своєму середовищі. Власне, щоб на неї не їхати (бо наслідки рандеву могли бути непрогнозовані) львів’янин і розпочав увесь цей рейвах, стверджує основна міліцейська версія. Хотіли б підірвати — підірвали б, а не ставили б пристрій, який «стирчить із-під дна», — переконані оперативники.

У статті також йдеться про іншу версію. «У кримінальних колах побутує інша версія цієї історії. Шановані люди вважають, що це самі міліціонери встановили на джип «барсеточника» GPS-трекер, який постійно визначав місцеперебування автівки, а коли прилад виявили, то правоохоронці вигадали історію з псевдозамінуванням», - пишуть у газеті.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...