• Головна
  • В Академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного розпочались багатонаціональні навчання (ФОТО)
14:27, 30 жовтня 2013 р.

В Академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного розпочались багатонаціональні навчання (ФОТО)

На базі Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного розпочався курс із планування багатонаціональних навчань. Захід вже другий рік поспіль відбувається на базі видового вишу та за сприяння міністерства оборони Канади, але за масштабами він дещо більший за минулорічний. Про це повідомили у Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.

DSC_3317_01

 

Цього року, окрім 32 українських військовослужбовців із військових частин та установ усіх видів військ Збройних Сил України, на курсі навчаються також 8 офіцерів штабів збройних сил Республіки Польща.

DSC_3326_01

 

Головна мета курсу – не лише навчити військовослужбовців країн-партнерів правильно організовувати заходи із підготовки багатонаціональних підрозділів за сучасними стандартами, але й поділитись досвідом. Програма підготовки слухачів розроблена таким чином, щоб привести стандарти організації та проведення міжнародних заходів підготовки військ до єдиного зразка.

DSC_3341_01

 

Слухачі курсу, які розподілені у різні навчальні групи, розроблятимуть структуру, навчальні цілі та сценарії навчань, вивчатимуть порядок проведення рекогносцирування місць проведення міжнародних заходів, безпосередній процес їх проведення та оцінки тощо. Загалом його програма ґрунтується на досвіді планування та проведення навчань серії «Кленова Арка», які щорічно відбуваються в Україні, Польщі та Литовській Республіці з 1999 року.

DSC_3344_01

 

Цього разу до проведення занять, окрім чотирьох канадських інструкторів, залучені двоє офіцерів 80-го окремого аеромобільного полку. Минулого року майор Андрій Кіхтан та старший лейтенант Андрій Ковалевський успішно закінчили цей курс, а потім на високому рівні допомогли канадській стороні спланувати, організувати та провести багатонаціональне тактичне навчання «Кленова Арка - 2013», яке у вересні відбулось на Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ.

DSC_3345_01

 

DSC_3346_01

 

DSC_3347_01

 

DSC_3349_01

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,38
EUR
42,75
42,90
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...