• Головна
  • Завтра у Львові відбудеться флеш-моб, який збере наймасштабніший хор за всю історію незалежної України (ВІДЕО)
11:48, 25 жовтня 2013 р.

Завтра у Львові відбудеться флеш-моб, який збере наймасштабніший хор за всю історію незалежної України (ВІДЕО)

Перед початком телевізійного вокального проекту каналу 1+1 «Битва хорів», у місті відбудеться грандіозний хоровий флеш-моб,  який пройде під гаслом «Заспівай українського «Щедрика» і встанови рекорд країни». Відбудеться дійство 26 жовтня на Площі Ринок о 14.00 годині. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Десятки хорів і сотні вокалістів зберуться разом, щоб об'єднатися в єдиний хор та заспівати в унісон. Долучитися до флеш-мобу може кожен охочий, для участі потрібно вивчити українську пісню «Щедрик» та приєднатися до величезного хору у центрі міста.

Співати хористи будуть під керівництвом заслуженого артиста України, хормейстра Рубена Толмачова, який зі своїм відомим джазовим ансамблем «Man Sound», візьмуть участь у заспіві відомого в усьому світі «Щедрика».

Наприкінці жовтня на телеканалі 1+1 стартує масштабне, унікальне для України вокальне шоу «Битва хорів». Продюсери проекту обіцяють кардинально змінити уявлення українців про хоровий спів і довести, що хор - це стильно, модно і сучасно.

«Битва хорів» - українська адаптація всесвітньо відомого формату Clash of the Choirs. Шоу дебютувало на каналі NBC в 2007 році і надихнуло американців на створення культового телесеріалу Glee. «Битва хорів» вмить завоювала серця глядачів - на сьогоднішній день формат адаптований у 15 країнах світу, серед яких Франція, Великобританія, Польща, Данія, Швеція.

«Битва хорів» - шоу, яке з першої хвилини вражає масштабністю і неймовірним розмахом. Битися на сцені між собою будуть 8 хорів по 15 учасників у кожному. До перемоги їх поведуть зіркові наставники - ними стали виконавці, визнані в Україні, Росії і за кордоном: Алессандро Сафіна, Володимир Гришко, Руслана, Олег Скрипка, Ірина Білик, Злата Огневич, Гарік Кричевський та Наталія Гордієнко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...