• Головна
  • У Львові обиратимуть маленьку топ – модель
13:45, 24 жовтня 2013 р.

У Львові обиратимуть маленьку топ – модель

Найкрасивіші та найталановитіші діти, яких відібрало експертне журі, отримають можливість взяти участь в грандіозній події  "Міні Топ - модель Львова 2013", - 8 листопада о 19.00  в приміщенні Львівської обласної філармонії, дитячий захід, який беззаперечно за  масштабністю у Львові відбуватиметься вперше. Вишукані вбрання, цікаві балетні постановки, щирі дитячі усмішки, та незабутнє дійство чекає на гостей свята.

"Міні Топ - модель Львова" збере близько 600 гостей, а ще 500 000 глядачів спостерігатимуть шоу на телеекранах одного із регіональних телеканалів Львова.

Організатори запевняють, що конкурс відбудеться на найвищому рівні й у кращих традиціях проведення подібних заходів краси та шарму. Адже для його створення залучені найкращі фахівці міста. Лазерні та піротехнічні дійства, неординарні  постановки й ексклюзивна шоу - програма - усе це очікує конкурсанток та гостей події.

«Я займаюсь багатьма конкурсами: починаючи від дитячих, закінчуючи дорослими. Тому я з впевненістю можу сказати, що тут буде реалізовано оригінальний задум. Тобто 8 листопада усі охочі побачать цікаве гранд-шоу у Львівській філармонії. Це буде поєднання концерту, цікавих постановок, грандіозного дійства, різних шоу номерів та спецефектів» - наголосив засновник, головний режисер та продюсер  конкурсу Володимир МІСЯЙЛО.

Маленькі красуні демонструватимуть не лише свою чарівність, а й таланти, що є основним етапом конкурсу. Кожна з них відчує себе справжнім дизайнером, адже на фінальному шоу вони представлятимуть власний, тематичний арт – костюм.

"Міні Топ - модель Львова 2013" має на меті привчити дітей та їх батьків до естетики та вишуканості. Дитячі конкурси краси повинні стати такими ж визначними та грандіозними, як і дорослі, із достойними нагородами та реальними можливостями для подальшого розвитку молодого покоління.

Переможці конкурсу отримають унікальні запрошення на участь в міжнародних конкурсах «Little Miss Word» (Туреччина), «Little Miss Nations»  (Бразилія), «Cinderella» (Лас - Вегас) та багато інших.

08.11. (п’ятниця) о 19:00 в приміщенні Львівської обласної філармонії (вулиця Чайковського, 7) відбудеться грандіозний конкурс «Міні Топ-модель Львова 2013»

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,38
EUR
42,75
42,90
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...