• Головна
  • У новому сезоні на «FM Галичина» – «Українське – це модно!»
15:21, 23 жовтня 2013 р.

У новому сезоні на «FM Галичина» – «Українське – це модно!»

Новий сезон на файному радіо «FM Галичина» стартував під гаслом «Українське – це модно!». Основний акцент зроблено на своєму  рідному українському: слові, музиці, звичаях, традиціях, одязі.

У новому сезоні основні зміни відбулися в ефірі. Нове оформлення ефіру і улюблених  програм традиційно озвучено голосом відомого українського співака і актора Михайла Барбари. З’явилися також нові театральні проморолики. Це короткі та цікаві міні – вистави на актуальні теми із життя галичан. Їх озвучили ведучі файного радіо.

Новий сезон поповнився і новими проектами. Тепер щодня в ефірі «FM Галичина» можна почути інформаційно - пізнавальну програму «Всьо на глянц». В ній пропонуємо слухачам короткий екскурс у словесне минуле Галичини. Тільки на файному радіо  ви дізнаєтесь як спілкувались галичани в давнину і  як розуміли «львівську ґвару». Будні також поповнились новою інформаційно – пізнавальною програмою « Життя в радість», а вихідні − розважальним проектом «Нічого зайвого».

Українське слово і музика в ефірі радіо «FM Галичина» звучать цілодобово. Усі програми на файному радіо ведуться виключно українською мовою. З новим гаслом «Українське – це модно» файне радіо ще більший акцент зробило на музиці маловідомих українських виконавців. Молоді таланти, які популяризують українську музику  заслуговують на те, щоб бути знаними. Лише на радіо «FM Галичина» ви можете їх почути. Варто згадати і про одну із найулюбленіших  програм слухачів – «Народну годину». В ній ми подаємо найкращі зразки українських народних пісень у сучасній обробці. «Народна година» звучить у суботу та неділю – зранку з 09:00 до 10:00 год., і ввечері – з 19:00 год. до 20:00 год.

У новому сезоні подумали і про моду. Логотип вирішили обрамити вінком із квітів відомої української художниці, львів’янки, яка представляє Україну на міжнародному рівні – Олени Онуфрів.

Сайт файного радіо www.galychyna.fm оновив своє обличчя. Завдяки оновленому меню стало легко знайти улюблену програму, ведучих та  інформацію про них. Змінено і розташування новинної стрічки. Головною родзинкою є візуальне відображення того, що звучить в ефірі на даний момент. Незмінним залишилась і можливість послухати файне радіо онлайн.

Радіо «FM Галичина» - перша регіональна радіостанція на Заході України, яка стала новим учасником всеукраїнського дослідження радіослухання, що проводить компанія GfK, на замовлення галузевого об'єднання «Радіокомітет». «FM Галичина» приєдналась до дослідження у вересні цього року. За словами Олександри Гнатик, директора ТРК «Галичина» - «FM Галичина» прагне ще більше розвиватись – вдосконалювати медіапродукт, територіально збільшувати своє мовлення, ставати ще кращим. Проводячи це дослідження, ми хочемо представити документальні докази своїй аудиторії, клієнтам, нашим партнерам, що ми не просто добре стартували, а й активно та успішно розвиваємось». За результатами дослідження радіо «FM Галичина» увійшло в п’ятірку лідерів.

Коротка довідка:

«FM Галичина» розпочало мовлення в ефірі наприкінці 2010 року. На сьогодні радіомережа охоплює 14 частот: Львів 89,7 FM; Тернопіль 102,3 FM; Луцьк 89,8  FM; Стрий 107,9 FM; Новий Розділ 107,6  FM; Старий Самбір 102,7 FM; Борислав 102,9 FM; Броди 107,5 FM; Червоноград 103,0 FM; Радехів 103,6 FM; Турка 105,9 FM; Перемишляни 105,1 FM; Шацьк 106,7 FM; Славське 102,6 FM.

Цільова Аудиторія: мешканці  Західної України віком 30-55 років. Щодо музичного формату, то в ефірі радіостанції домінує українська музика фолк-етно-ска напрямку. Прогнозована сукупна цільова аудиторія радіомережі понад 2 млн. слухачів. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...