• Головна
  • Найбільший в Україні хор заспіває «Щедрик» на площі Ринок
21:05, 23 жовтня 2013 р.

Найбільший в Україні хор заспіває «Щедрик» на площі Ринок

Перед початком телевізійного вокального проекту каналу «1+1» «Битва хорів», у Львові відбудеться грандіозний хоровий флеш-моб, який буде внесено у книгу рекордів України. Відбудеться дійство 26 жовтня на Площі Ринок о 14.00 годині.

Долучитися до флеш-мобу може кожен охочий, для участі потрібно вивчити українську пісню «Щедрик» та приєднатися до величезного хору у центрі міста.

«Маємо надію, що саме у Львові нам вдасться втілити такий задум і зібрати рекордний за кількістю учасників хор. На нашу думку, Львів, мабуть найбільше серед українських міст оберігає свої традиції. Ми щиро сподіваємося на підтримку міста та його жителів, які бажають вкотре довести, що Львів співоче місто, у якому живуть талановиті і обдаровані люди», - розповів Олег Тихомиров, продюсер шоу «Битва хорів».

Співати хористи будуть під керівництвом заслуженого артиста України, хормейстра Рубена Толмачова, який зі своїм відомим джазовим ансамблем «Man Sound», візьмуть участь у заспіві відомого в усьому світі «Щедрика».

«Дуже приємно, що місто нам допомагає і сприяє в організації флеш-мобу. Без львів’ян цей захід буде просто неможливий. Для фіксації рекорду України нам потрібно близько 2,5-3 тисяч учасників, які в унісон будуть співати одну з найвідоміших у світі українських пісень «Щедрик» в обробці Миколи Леонтовича. Також разом з хористами буде співати знаний вокальний секстет «ManSound», - розповіла Ольга Гудзь, PR-менеджер телеканалу «1+1».

Довідка

«Битва хорів» - українська адаптація всесвітньо відомого формату Clash of the Choirs. Шоу дебютувало на каналі NBC в 2007 році і надихнуло американців на створення культового телесеріалу Glee. «Битва хорів» вмить завоювала серця глядачів - на сьогоднішній день формат адаптований у 15 країнах світу, серед яких Франція, Великобританія, Польща, Данія, Швеція.

«Битва хорів» - шоу, яке з першої хвилини вражає масштабністю і неймовірним розмахом. Битися на сцені між собою будуть 8 хорів по 15 учасників у кожному. До перемоги їх поведуть зіркові наставники - ними стали виконавці, визнані в Україні, Росії і за кордоном: Алессандро Сафіна,Володимир Гришко,Руслана,Олег Скрипка, Ірина Білик, Злата Огневич,Гарік Кричевський та Наталія Гордієнко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,38
39,45
EUR
42,87
43,00
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...