• Головна
  • Львів братиме участь в американській програмі обміну майбутніх лідерів (FLEX)
06:01, 22 жовтня 2013 р.

Львів братиме участь в американській програмі обміну майбутніх лідерів (FLEX)

FLEX є першою великою програмою обміну для учнів старших класів із проживанням у США протягом одного навчального року. В Україні ця програма існує впродовж останніх двадцяти років. За цей час стипендії на навчання у США отримали більш, ніж 5400 українських старшокласників. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Програма повністю фінансується американським урядом. Організаційне керівництво проводить Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США. Як і в минулі роки, програма проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Протягом осіннього періоду 2013 року у 25 регіонах України проводитиметься  набір школярів за програмою «Програма обміну майбутніх лідерів» (FLEX). Програма дає можливість українським школярам протягом одного навчального року навчатись у школі в США, проживаючи в американській сім’ї.

Переможців визначать у чотирьох відбіркових турах.

У першому турі участь можуть взяти учні 8, 9 та 10 класів, які складатимуть невеликий письмовий тест з англійської мови

У другому турі, який відбудеться на наступний день після проведення першого етапу, учасники писатимуть три есе на задані теми, які будуть надсилати до Вашингтону для оцінювання незалежною комісією.

Третій тур відбудеться через 3-6 тижнів після проведення другого. Під час третього етапу представники Американської Ради з Міжнародної Освіти: ACTR/ACCELS, будуть проводити співбесіди на англійській та українській мовах з учасниками та їхніми батьками після чого учні будуть писати два невеликих твори та складатимуть стандартизований тест з англійської мови.

У заключному етапі визначатимуть переможців програми, яким буде надана можливість навчатись у школах США

Графік проведення конкурсу в кожному центрі тестувань по Україні можна побачити на веб-сайті: www.americancouncils.org.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,38
EUR
42,75
42,90
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...