• Головна
  • «Пласт» допоміг міліціонерам у Львові знайти викрадений велосипед і отримав подяку (ФОТО)
04:08, 22 жовтня 2013 р.

«Пласт» допоміг міліціонерам у Львові знайти викрадений велосипед і отримав подяку (ФОТО)

Львівські правоохоронці висловили подяку членам львівського осередку Національної скаутської організації «Пласт» за сприяння у забезпеченні правопорядку  і затриманні зловмисників, які спеціалізувалися на крадіжках велосипедів.

 В рамках програми «ДОбровільна РЕформа Міліції», однією із складових якої є залучення громадськості через соціальну мережу Facebook до реформування міліції, на сторінці начальника Львівського міського управління Сергія Зюбаненка з’явилось повідомлення про те, що львівські пластуни викрили зловмисника, який спеціалізувався на викраденні велосипедів у львів’ян.

У повідомленні містилась інформація про те, яким чином було знайдено викрадений велосипед і як студенти-пластуни викрили одного із крадіїв, Правоохоронці з’ясували, що зловмисник причетний до скоєння ряду крадіжок  велосипедів у Львові, а також встановили особу «напарника» викрадача.

«Справді, гідний поваги та відзнаки вчинок. Для нас дуже важливо коли громада нам допомагає. Ми не залишимо це без уваги!», - зазначив начальник Львівського міського управління  підполковник міліції Сергій Зюбаненко.

Керівник Львівського міського управління Сергій Зюбаненко подякував Львівським пластунам за допомогу у затриманні зловмисників, які спеціалізувалися на викраденні велосипедів.

Нагадуємо, що в рамках програми «ДОбровільної РЕформи МІліції» створений зворотній зв’язок із міським управлінням міліції. Львів'яни та гості міста мають можливість телефонувати на «гарячу лінію» за номером 258-66-58, а також написати повідомлення на сторінку Facebook Львівського міського управління міліції, де можна висловити свої думки, зауваження та побажання щодо роботи міліції Львова.

PM110image001

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,38
EUR
42,75
42,90
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...