• Головна
  • Боржаву оглядають для заявки на Олімпіаду 2022 (ФОТО)
15:02, 18 жовтня 2013 р.

Боржаву оглядають для заявки на Олімпіаду 2022 (ФОТО)

Група фахівців передзаявкового комітету України на право проводити Олімпіаду 2022 вперше з робочою поїздкою відвідала потенційні місця олімпійських об’єктів полонини Боржава (Закарпатська область). Разом з керівниками Воловецького району, спеціалісти побували у підніжжях гір Плай, Гимба, Великий Верх, туристичній базі «Думка» та інших локаціях з олімпійським потенціалом. Про це інформує прес-служба ЛМР.

borzhava_1

 

В рамках візиту відбулися зустрічі представників передзаявкового комітету з першим заступником голови Воловецької районної адміністрації Іваном Лопітом, головами смт. Воловець Василем Панасовичем та с. Гукливий Федором Бираком, а також спортивними активістами і керівниками медійних структур краю.

Як зазначив під час спілкування з гостями Іван Лопіт, мешканці Воловеччини повністю підтримують ідею проведення в Україні Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року, а тому поглиблення співпраці з передзаявковим комітетом через персоналізоване знайомство було надзвичайно потрібне.

borzhava_2

 

«У нас є розуміння важливості та усіх нюансів підготовки заявки на Олімпіаду 2022 року. Ми готові ще більше співпрацювати, адже всі розуміють, і це очевидно, що Ігри-2022 розвинуть інфраструктуру краю, забезпечать нові робочі місця, позитивну вплинуть на імідж України, стимулюватимуть розвиток туризму. Окрім того, з підготовкою до Олімпіади буде розвиватися масовий та професійний спорт, популяризуватиметься здоровий спосіб життя, а це майбутнє наших дітей», - наголосив один із керівників Воловецького району.

Нагадаємо, попередньо Зимові Олімпійські та Папралімпійські ігри 2022 року плануються у Львові, Тисовці і Панасівці (обидва – Львівська область) та на полонині Боржава (Закарпатська область).

Підготовка заявки для отримання Україною права проводити зимові Олімпійські ігри-2022 є ініціативою Президента України Віктора Януковича. Головою Оргкомітету з підготовки заявки до Міжнародного олімпійського комітету про здобуття права на проведення в 2022 році зимових Олімпійських і Паралімпійських ігор в Україні було призначено Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,04
40,08
EUR
43,00
43,07
PLN
9,90
9,93
Оголошення
live comments feed...