• Головна
  • Погорів на хабарі: у Львові підполковник внутрішньої служби вимагав 19 тисяч гривень від «зека»
10:16, 18 жовтня 2013 р.

Погорів на хабарі: у Львові підполковник внутрішньої служби вимагав 19 тисяч гривень від «зека»

У Львові Служба безпеки України спільно з працівниками прокуратури викрили протиправну діяльність начальника відділу Львівської виправної колонії, який вимагав неправомірну вигоду від одного із засуджених. Про це інформує прес-служба СБУ.

Підполковник внутрішньої служби вимагав від ув’язненого 19 тисяч гривень за непритягнення його до кримінальної відповідальності за розповсюдження наркотиків на території колонії.

4 жовтня ц.р. співробітники СБ України затримали службовця «на гарячому» під час одержання ним частини грошей - 13 тисяч гривень.

Правопорушнику оголошено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Наразі затриманий перебуває під домашнім арештом.

За цей злочини передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...