• Головна
  • Оновлення Підзамче продовжується - тепер реконструюють внутрішній дворик (ФОТО)
14:45, 17 жовтня 2013 р.

Оновлення Підзамче продовжується - тепер реконструюють внутрішній дворик (ФОТО)

В рамках проекту «Ревіталізація Підзамче», який реалізують Інститут міста (Львів) та Інститут розвитку міст (Краків), невдовзі розпочнеться оновлення другого об’єкту – внутрішній двір на вул. Богдана Хмельницького 83-87. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 16 жовтня, відбулись завершальні громадські слухання, де були враховані побажання мешканців довколишніх будинків та внесені останні зміни в проект. Звичайно ж, не обійдеться без сюрпризів і цікавинок від реалізаторів проекту.

«Подвір’я, над яким ми зараз працюємо, стане місцем відпочинку для мешканців, невеличким простором комфорту. Зі згоди мешканців ми обмежимо парування автомобілів всередині подвір’я, плануємо встановити конструкції для садівництва, яким тут активно займаються і зараз, дитячий куток з гойдалкою. Також буде можливість повісити сітку для гри у волейбол або ж інші спортивні ігри. Дуже приємно, що своїми ідеями для проекту долучаються і мешканці – це одне із головних завдань проекту», – зазначила Ярина Мельник, координатор проекту.

View-1

 

Інститут міста продовжує співпрацю із архітекторами громадської ініціативи Lypneva.com – вони займалися розробкою проекту для внутрішнього двору. Результати їхньої попередньої роботи можна побачити на прикладі відремонтованого цього року дитячого майданчика.

View-2

 

Нагадаємо, що 5 жовтня було офіційно відкрито перший об’єкт в рамках цьогорічного проекту – дитячий майданчик на вул. Богдана Хмельницького, 66-72.

View-3

 

Довідка

Проект «Ревіталізація Підзамче» реалізується Інститутом міста (Львів) та Інститутом Розвитку міста (Краків) в рамках Комплексної стратегії розвитку Львова та є продовженням проекту Ревіталізації району Підзамче. Його фінансує Міністерство закордонних справ Республіки Польща в рамках програми Polska Pomoc.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,67
42,73
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...