• Головна
  • На Львівщині діти чекали на цирк біля відкритого каналізаційного люка (ФОТО, ВІДЕО)
Львову "мало" однієї трагедії
16:26, 16 жовтня 2013 р.

На Львівщині діти чекали на цирк біля відкритого каналізаційного люка (ФОТО, ВІДЕО)

Львову "мало" однієї трагедії

Кричущий випадок, який стався у Львові активізував  роботу влади у місті лева. Нещодавно дворічний хлопчик загинув у каналізаційному колекторі. Ця втрата  дала поштовх керівництву міста перевірити стан люків у Львові. Проте у районних центрах поки що ця тема непорушна.

Згідно обіцянок мера Андрія Садового вже зараз у Львові буде проведена інвентаризація кожного люка

Зі слів мера, якби хоча б одного зловмисника, що знімає кришки люків, зловили та відрубали йому руку, то ніколи б такої біди не було. Про це він повідомив під час одного із брифінгу.

«Це велика біда. Хоч раз був хтось покараний за крадіжку люка? Не карають, бо це вважається дрібний злочин. А якби хоч одного зловили, руку відрубали, то ніколи б такої біди не було. Тут повністю була вкрадена кришка і корона люка. Щодня є такі крадіжки. Ми будемо з’ясовувати всі деталі» - каже Андрій Садовий.

Як стало відомо журналісту 032 ua вже наступного дня керівництво міста побували у шкільних і дошкільних закладах Львова і переконались , що безпеці дітей нічого не загрожує.

14 жовтня журналіста 032 ua  повідомили про відкритий люк на вулиці Кульчицькій. Він знаходився неподалік від дитячого майданчика. Коли працівник ЗМі прибув на місце призначення, хтось прикрив люк невеличкими дерев’яними дошками.

777

 

778

 

 

Якщо у Львові вже всерйоз зайнялись люками, то у районних центрах владі поки що не до цього.

13 жовтня десятки дітей у парку міста Жовкви ходили біля відкритого люку. Допоки діти чекали на початок циркової програми їхньому життю та здоров’ю загрожувала реальна небезпека.

Правда не байдужими до проблеми виявились представники Молодіжного крила Політичної партії "УДАР Віталія Кличка" , що на Жовківщині. У день партизанської слави 22 вересня  у смт. Куликові, що на Жовківщині відкрито досить незвичний пам'ятник і з ще незвичнішою назвою "Викрадачам люків".

776

 

779

 

«Неодноразово на Львівщині трапляються трагічні пригоди у яких гинуть діти і травмуються дорослі. Тому у нас  , виникла ідея встановити цей пам'ятник. Цим самим ми хочемо достукатись до сердець тих людей, які у пошуках легких грошей зазіхають на здоров'я та життя інших.»  - зазначив голова Молодіжного крила Політичної партії "УДАР Віталія Кличка" Михайло Білий.

А куратор Жовківської організації Політичної партії "УДАР Віталія Кличка" Ігор Самардак додав: « Люди! Будьте людьми! Це Ваш перший обов'язок

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...