• Головна
  • Сотні квітів, запалених свічок і дитячих іграшок, - Львів провів дворічного Дмитрика в останню путь (ФОТО, ВІДЕО)
12:09, 15 жовтня 2013 р.

Сотні квітів, запалених свічок і дитячих іграшок, - Львів провів дворічного Дмитрика в останню путь (ФОТО, ВІДЕО)

Трагічний випадок, який трапився з дворічним хлопчиком на вулиці Широкій 10 жовтня, не залишив місто байдужим. До місця, де малюк провалився у каналізаційний колектор прийшли сотні львів'ян. Вони запалили свічки, принесли шоколадки, дитячі іграшки і живі квіти. Так, Львів прощався із Дмитриком.

Меіnе Wеlt0696

 

 

Меіnе Wеlt0694

 

Меіnе Wеlt0699

 

Меіnе Wеlt0701

 

Меіnе Wеlt0700

 

Нагадаємо, 10 жовтня у Львові на вул. Широкій, 86-88 дворічна дитина провалилася у каналізаційний люк. Як вдалося дізнатися журналістам бабуся гуляла з двома внуками-двійнятами – хлопчиком та дівчинкою. Дівчинку бабця тримала за руку, а хлопчик відбіг і наступив на люк. Люк був закритий, однак перевернувся, і дитина провалилась.

Читайте також: Смерть дворічної дитини через не закритий каналізаційний люк не дає львів’янам спокою. Звинувачують усіх і навіть... батьків

11 жовтня, оголошено про підозру та затримано посадовця ЛМКП «Львівводоканал». Зокрема, оголошено про підозру в службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України), начальнику дільниці каналізаційних мереж західного району ЛМКП «Львівводоканал». Наразі його затримано в порядку ст. 208 КПК України. Окрім того, готується клопотання до слідчого судді про застосування до підозрюваного запобіжного заходу тримання під вартою.

Цього ж дня, за процесуального керівництва прокуратури Залізничного району Львова, розпочато досудове розслідування кримінального провадження за фактом службової недбалості посадових осіб ЛМКП «Водоканал», на балансі якого перебуває колектор.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...