• Головна
  • Дружина регіонала Ничипоренко стала власницею джерел в Східниці
03:11, 15 жовтня 2013 р.

Дружина регіонала Ничипоренко стала власницею джерел в Східниці

ТОВ “Владо” за 245 тисяч гривень стало власником двох свердловин та чотирьох джерел унікальної лікувальної “Нафтусі” у курортному містечку Східниця на Львівщині. Про це сьогодні пише Ірина Юзик в газеті “Ратуша”.

Видання повідомляє, що ці шість об’єктів належали ПП “Перспектива”, яке нині є на стадії банкрутства і у якого вже давно не дійсна ліцензія на користування надрами. Майно цього підприємства описали, податкова наклала арешт. А приблизно місяць тому каптажні споруди (вмонтовані в гірські породи металеві трубки із захисними дашками) обласне управління юстиції виставило на продаж і таки продало за 245 тис. грн “Владо”.

За інформацією “Ратуші”, ТОВ “Владо” належить розкішний відпочинковий комплекс “Три сини і донька”,власником якого є Валентин Ничипоренко, народний депутат, член фракції Партії регіонів у Верховній Раді. Офіційним власником, за інформацією “Н.Г. Львів” згідно з ЄДРПОУ, була Олена Ничипоренко —дружина нардепа.

Східничани розповіли “Ратуші”, що “Владо” активно лобіював сільський голова Східниці Іван Піляк, який раніше був виконавчим директором у пансіонаті нардепа “Три сини і донька”. Раніше Іван Піляк казав, що для нього не принципово, хто буде інвестором. Мовляв, він підтримає будь-кого, хто вдихне життя в курорт. Натомість керівник КП «Східницькі джерела» Наталія Федьків стверджувала, що люди були б готові навіть самі фінансувати комунальне підприємство, але голова не дає можливості.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...