• Головна
  • За львівськими маршрутками будуть стежити он-лайн. Почнуть із АТП-14630
12:07, 11 жовтня 2013 р.

За львівськими маршрутками будуть стежити он-лайн. Почнуть із АТП-14630

У Львові автомобільно-транспортне підприємство №14630 буде першим, де в межах пілотного проекту впровадять стеження за допомогою системи GPS-навігації. Програмне забезпечення мають розробити до 1 січня. Цей проект візьмуть за основу і на майбутнє мають створити спільну диспетчерську для всього автотранспорту Львова. Її облаштують на базі ЛКП «Львівавтодор».

Про це в коментарі ZAXID.NET сказав в.о. начальника управління транспорту Львівської міської ради Олег Вілюра.

«На превеликий жаль, наші підприємства, які займаються автоперевезеннями, мають різні системи (GPS-навігації, – ред.), і ми задалися ціллю звести це в єдину систему, яка в кінцевому результаті має вилитись в єдиний диспетчерський пункт роботи громадського транспорту. Ми визначили, що першим буде АТП-14630. Зараз проходять передпроектні дослідження, це – надзвичайно складний процес, бо тут задіяна міська рада, розробники і АТП, тому до нового року ми вже будемо мати конкретні результати», – пояснив він.

Олег Вілюра додав, що «все буде робитися на базі ЛКП «Львівавтодор». Ця структура матиме в собі центр управління дорожнім рухом Львова».

Як раніше інформував ZAXID.NET, у Львові мали обрати перевізника, за маршрутами якого налагодять спостереження за допомогою системи GPS-навігації. На основі цих напрацювань згодом обіцяють стежити за автобусами всіх п’яти автотранспортних підприємств, що перевозять львів’ян.

Додамо, що під час чату на ZAXID.NET у серпні голова Львівського обласного осередку «Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників України» Іван Велійка повідомив, що найближчим часом кожен львів’янин зможе побачити 5 львівських маршрутів в режимі он-лайн. Але зараз стежити он-лайн за п’ятьма міськими автобусними маршрутами у Львові ще не можна – через технічні труднощі.

Довідка. АТП №14630 обслуговує такі міські маршрути: 15, 19, 21, 23, 26, 31, 36, 38, 42, 44.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,90
40,00
EUR
43,00
43,10
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...