• Головна
  • Людмила Янукович розповіла, як чоловік привітав її з днем народження (ВІДЕО)
13:48, 10 жовтня 2013 р.

Людмила Янукович розповіла, як чоловік привітав її з днем народження (ВІДЕО)

У Донецьку сьогодні пройшов конкурс «Краса без обмежень». На ньому журі обрало найкрасивішу жінку з обмеженими можливостями. Нею стала мешканка Одещини 26-річна Олена Оніщук. На конкурсі побувала й дружина президента Людмила Янукович, у якої сьогодні день народження, -пише Радіо Свобода

Конкурс краси пройшов уже вп’яте. Цього разу в ньому взяли участь десять жінок з різних областей України, Молдови та Росії. Переможиця Олена Оніщук любить вишивати бісером і писати вірші. Вона зауважила, що перемоги зовсім не очікувала. «Я взагалі планувала лише взяти участь, – каже вона. – Я не мала такої мети виграти. Але трапилося те, що трапилося, на все Божа воля».

Після того, як Людмила Янукович привітала конкурсанток, кореспондент Радіо Свобода поцікавився у першої леді, як її привітала родина, та, зокрема, чоловік, Віктор Янукович, зі святом.
 
«Зателефонував мій чоловік, Віктор Федорович. Каже: «Ну, як ти?». Кажу: «Нічого». «Ну, давай, – каже, – працюй, а я на Туреччину». Як одна людина казала: «Лягли курсом на Туреччину». «А ти, – каже, – працюй. Добре працюєш?» Я відповідаю: «Батя, я стараюся». Ось така у нас розмова. Хто де, сини собі допомагають, невістки – собі. Вся родина, як можемо, намагаємося… (далі хтось перебиває зі словами «Не видавайте таємниці» – ред.). А так подарував величезний кошик квітів. І я, звісно, відразу ж відправила його у кафедральний собор на Артема». 
 
Людмила Янукович додала, що зазвичай першу половину дня у свій день народження проводить у донецькій церкві, але для конкурсу «Краса без обмежень» нині зробила виняток.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...