• Головна
  • Троє дівчат обвели навколо пальця охоронців та обчистили «Ашан» на декілька тисяч гривень
11:02, 10 жовтня 2013 р.

Троє дівчат обвели навколо пальця охоронців та обчистили «Ашан» на декілька тисяч гривень

На Львівщині, за минулі вихідні, зареєстровано три факти крадіжок речей з приміщення популярного торгівельно-розважального центру скоєних підлітками. Про це інформує  ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

 Як повідомили у Пустомитівському райвідділі внутрішніх справ ГУМВС України у Львівській області, до правоохоронців 5 жовтня надійшла заява від посадовця магазину, який знаходиться у приміщенні торгівельно-розважального центру  про те, що з магазину невідомою особою  було викрадено джинси, светр та сорочку. Всього на суму 747 гривень.

Вжитими заходами було встановлено, що крадіжку даних речей скоїла 18-річна студентка одного з львівських ліцеїв. Речові докази вилучено.

6 жовтня до Пустомитівського РВ поступили дві заяви про скоєння крадіжки вже з двох інших магазинів вказаного торгівельного центру. В одному з магазинів було  викрадено  джинси та кросівки вартістю 1098 гривень, в іншому – светр, футболка та дві сукні, вартістю 2253 гривень.

Співробітники міліції встановили, що крадіжки були скоєні 14-річною львів’янкою, ученицею однієї із загальноосвітніх шкіл та 18-річною студенткою львівського ліцею. Речові докази вилучено.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,87
EUR
42,78
42,85
PLN
9,85
9,88
Оголошення
live comments feed...