• Головна
  • «Школа дизайну та макетування» запрошує дітей на заняття
16:51, 10 жовтня 2013 р.

«Школа дизайну та макетування» запрошує дітей на заняття

У Львові діє дитяча «Школа дизайну та макетування». Такий проект організовують для маленьких львів’ян Дитячі клуби Шевченківського району. Заняття в рамках «Школи дизайну та макетування» відбуваються щочетверга з 16.00 до 19.00 год.  за адресою: вул. Замарстинівська, 71 (клуб «Дозвілля»). Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

В рамках Школи кожен маленький митець вивчатиме ази дизайну, створюватиме  об’ємні елементи з підручних матеріалів, а також візьме участь у розробці дизайну загального макету. Серед спільних композицій, які формуватимуться в «Школі дизайну і макетування», є «Замарстинів очима дітей», «Різдвяна шопка».

«Ми хочемо ознайомити дітей з дизайном, макетуванням  як із видом мистецтва, а також допомогти розвинути просторове мислення у малечі. Під час занять діти створюватимуть об’ємні фігури та макетні форми, що сприятиме вихованню терпіння і акуратності»,- Андрій Воронін, педагог-організатор УДЮМК Шевченківського району

Заняття в «Школі дизайну та макетування», як і в гуртках Дитячих клубів Львова — безкоштовні. Більше інформації про проект «Школа дизайну та макетування»  можна отримати за номером телефону 0987438953.

Перелік безкоштовних гуртків Дитячих клубів Львова можна переглянути на сайті www.city-adm.lviv.ua (Рубрика «Каталог» - «Освіта» - «Дитячі клуби - мережа УДЮМК»)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...