• Головна
  • Львівські школярі сьогодні були замість знаків і це було дієво (ФОТО)
14:03, 9 жовтня 2013 р.

Львівські школярі сьогодні були замість знаків і це було дієво (ФОТО)

В рамках загальноміської кампанії «Львів - безпечне місто» для молодших учнів школи №31 волонтери провели тренінг про безпеку дорожнього руху, а 17 старшокласників вийшли на узбіччя дороги із знаками, щоб нагадати водіям про важливість обмеження швидкості. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

IMG_7275

 

Відтак, школярі протягом півгодини закликали водіїв знизити швидкість до 40 км/год., стоячи на узбіччі і тримаючи знак із символом «40».

IMG_7292

 

 «Загальноміська кампанія з безпеки дорожнього руху «Львів-безпечне місто» поділяється на два напрямки: освітній напрям та інфраструктурний. Ми обираємо точки, даємо свої рекомендації щодо навчальних закладів, які є біля магістральних чи міжквартальних доріг з підвищеним рівнем небезпеки для пішоходів.

Як бачимо, сьогодні молоді люди закликають водіїв дотримуватися правил дорожнього руху, обирати безпечну швидкість, і, в свою чергу, дорожня служба монтує реальний знак, який інформує водіїв про те, що треба дотримуватись правил.

Станом на сьогодні в місті є близько 25 ділянок, де є низький рівень безпеки біля шкіл. Відтак, є розпрацьована програма, будуть встановлені знаки біля навчальних закладів, де траплялись неприємні інциденти. Там також буде модернізація в плані підвищення рівня безпеки на пішохідних переходах з використанням сучасних технологій - це нанесення спеціальної розмітки та монтування світловідбивачів, які будуть підвищувати рівень безпеки дітей», - зазначив Андрій Шевців, начальник управління внутрішньої  політики.

Загальноміська кампанія з безпеки дорожнього руху відбувається за підтримки Львівського міського управління міліції та Фонду сприяння безпеці дорожнього руху.

Додамо, подібні флеш-моби з монтуванням реальних знаків проводитимуть і надалі. Наступного тижня компанія «Дорожні знаки» береться до облаштування пішохідного переходу біля школи №48 на вул. Рубчака. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...