• Головна
  • Садовий пообіцяв, що батареї грітимуть, як тільки знову стане холодно
08:51, 9 жовтня 2013 р.

Садовий пообіцяв, що батареї грітимуть, як тільки знову стане холодно

У Львові прийнято рішення про призупинення подачі тепла, на час зростання температури та з метою ефективного використання енергоносіїв. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Опалювальний сезон на сьогодні для житлових будинків ми призупинили, бо погода суттєво покращилась. Якщо буде потреба, можна його відновити. Важливо, щоб люди не переплачували гроші. Якщо в день температура 14-15°С, то нема сенсу вмикати опалення. Щодня гроші нараховуються.

Якщо говорити про заклади освіти, то тут залежить від позиції тої чи іншої школи. Якщо керівник школи чи садочку приймає рішення, щоб опалення було, значить воно там буде. Технічно такі можливості є.

По опаленню навіть у холодні проміжки були певні нерозуміння, на мою думку, ОСББ і кооперативів. Багато з них взагалі відмовились подавати тепло для своїх будинків. Це не правильно. Коли температура вночі є 1°С, то треба тепло подавати. Я попросив керівників районів, щоб вони провели розмови з керівниками ОСББ та кооперативів, які відмовлялись подавати тепло до своїх будинків, щоб такого не було. Є малі діти, старші люди. Треба усіх поважати. Зараз ми в місті опалення призупиняємо, буде похолодання, зразу опалення будемо вмикати», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак, сьогодні з 06.00 год ЛМКП «Львівтеплоенерго» призупинило подачу опалення до усіх споживачів. ЛКП «Залізничнетеплоенерго» припинило подачу опалення дещо пізніше. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...