• Головна
  • Від сьогодні у львівських помешканях знову холодно,- відключили опалення
15:29, 7 жовтня 2013 р.

Від сьогодні у львівських помешканях знову холодно,- відключили опалення

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», у зв’язку із підвищенням температури зовнішнього повітря та зверненнями мешканців, ЛМКП «Львівтеплоенерго» призупиняє подачу опалення. Якщо ж температура знижуватиметься, подачу опалення відновлюватимуть.

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», зважаючи на підвищення температури зовнішнього повітря більше 10 градусів та на звернення мешканців, буде призупинятися подача опалення. За умови пониження температури, подачу опалення планують відновлювати.

«У мешканців виникають хвилювання, що доведеться багато платити за теплопостачання в той час, коли на дворі тепло і можна зекономити. Тут варто відзначити, що приблизно 80% споживачів категорії населення мають лічильники по будинках. Вони оплачують відповідно до показів лічильника та мають можливість корегувати подачу тепла, якщо вважають це за доцільне.

Тим споживачам, які не мають лічильників, нарахування проводиться відповідно до розробленої методики розрахунку опалення для без облікових об’єктів, затвердженої на державному рівні. У цій формулі, за якою визначаються нарахування на будинок за отримане теплопостачання, враховується температура зовнішнього повітря. Якщо на дворі тепло, то нарахування будуть меншими», - пояснюють в ЛМКП «Львівтеплоенерго».

«З підвищенням температури протягом дня ми призупинятимемо подачу тепла до будинків. Ввечері, коли температура знижується, теплопостачання будемо відновлювати», - зазначив Віталій Камінський, в.о. директора ЛКП «Залізничнетеплоенерго».

Нагадаємо, станом на сьогодні «Залізничнетеплоенерго» не подає тепло до 4 будинків - 2 відомчих в Рясне-2 та ще 2 будинків, де стався порив тепломережі.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,00
43,08
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...