• Головна
  • У Львові відбудеться унікальний проект - музична майстерня BEATS4KIDS
23:10, 3 жовтня 2013 р.

У Львові відбудеться унікальний проект - музична майстерня BEATS4KIDS

Львівські школярі стануть учасниками музичної пригоди, під час якої вони спершу створюватимуть небачені досі музичні інструменти, після чого заграють на них концерт. Відбудеться концерт у Палаці культури ім. Гната Хоткевича у четвер, 10 жовтня, о 17.00 годині. Вхід вільний. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Керівником проекту є Міхал Літвінєц, польський музикант, співавтор вже відомого львів’янам аудіо-перформансу зі світовою славою STOLIK/THE TABLE.

Під час заходу дітей будуть вчити та показувати, як створювати інструменти із предметів, що їх оточують серед таких речей будуть і скляний посуд, і пластикові пляшки, і велосипедні колеса та багато іншого. Під керівництвом Міхала Літвінца діти перетворяться на майстрів-конструкторів складних та фантастичних музичних приладів. Після чого усі зможуть відчути себе музикантами справжнього, неповторного оркестру і виступити на сцені.

«Під час концерту новоствореного дитячого ансамблю, дорослі зможуть переконатись, що справжня музика ніколи не перестає бути грою»,- зазначили організатори заходу

Довідка

Міхал Літвінєц - співавтор аудіо-перфомансу STOLIK/THE TABLE, відзначеного численними нагородами у Польщі, а також Німеччині, Франції, Нідерландах, Іспанії, Ізраїлі, Ірландії, Великобританії, Австралії, Гонгконгу та ін.

Учасник гурту Kormorany, що співпрацює із визнаним на міжнародному рівні театром KLINIKA LALEK та хеппенінг-рухом Orange Alternative. Саксофоніст, спеціаліст із різних етнічних інструментів та аерофонів, пише музику для театру. Досвід роботи з дітьми здобував, читаючи лекції про незвичайні інструменти в середніх школах. Сам є татом трьох дітей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,85
EUR
42,82
42,86
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...