• Головна
  • Вчителям до Дня працівника освіти Садовий виплачує до 80% премії (ВІДЕО)
15:09, 3 жовтня 2013 р.

Вчителям до Дня працівника освіти Садовий виплачує до 80% премії (ВІДЕО)

Львів чи не єдине місто в Україні, яке має практику щороку до Дня вчителя виплачувати премії педагогам в розмірі до 80%. В інших містах України такі премії становлять 10-30%. Цього року доплати отримають також технічні працівники – у розмірі 50%. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Сьогодні працювати вчителем - це велике покликання. Віддати себе повністю дітям – це почесно. Це не завжди оцінюють, але доброго вчителя завжди згадують, завжди пам’ятають і завжди ставлять в приклад. Я дуже тішуся, що ми у Львові маємо хороші результати ЗНО. Так складається, що ми є лідерами по країні. Це дуже добре.

Також важливо, що до Дня вчителя наші вчителі отримують до 80%. Це не є нормою в Україні, але ми вважаємо, що в цей непростий час треба людей підтримувати, як би не було важко. Також до 50% ми даємо преміювання обслуговуючому персоналу», - каже міський голова Львова Андрій Садовий.

Як повідомили в управлінні освіти, премії педагогічним працівникам виплачуються диференційовано – є вчителі, які отримають 80%, є педагогічні працівники, які матимуть навіть всі 100%. Також цього року вперше молоді працівники, які тільки прийшли на роботу в освіту, отримають премію в розмірі 50%. Раніше вони отримували 10%. З коштами важко, але місто знайшло можливості вшанувати і наших технічних працівників в освіті – вони також отримають 50-відсоткові виплати.

«Ми в цьому році виплатили винагороду до Дня працівника освіти всім педагогічним працівникам міста Львова. В середньому це є 80%. Значна  частина педагогічних працівників отримала і по 90% і по 100% винагороди. Менше, ніж 50%, не отримав жоден педпрацівник міста Львова. Молоді працівники, які в минулі роки отримували 10-20%,  цього року всі отримали по 50% винагороди. Окрім того підписано наказ і в жовтні місяці буде виплачено 50% для обслуговуючого та господарського персоналу  шкіл міста Львова», - роз’яснила начальник управління освіти Галина Слічна. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...