• Головна
  • Не всі діти будуть чемпіонами, але дайте дитині шанс бути здоровою, - Роман Вірастюк (ФОТО)
14:30, 30 вересня 2013 р.

Не всі діти будуть чемпіонами, але дайте дитині шанс бути здоровою, - Роман Вірастюк (ФОТО)

Два дні. 9 тисяч львів’ян. Понад півсотні спортивних федерації. 11 зірок спорту. Безліч позитивних емоцій. А що для вас активне життя? Дізнайтесь на Ярмарку спорту 2013.

«Батьки винні у тому, що їхні діти не займаються спортом. Не всі діти будуть чемпіонами, але дайте дитині шанс бути здоровою», - заявив Роман Вірастюк на відкритті «Ярмарку спорту – 2013»

Срібний призер Чемпіонату Європи зі штовхання ядра переконаний: кожен може відкрити для себе здорове життя. І зробити це простіше ніж можна собі уявити: просто вибрати і почати. Вибрати активне життя можна на Ярмарку спорту. Почати – вже справа кожного.

J1

 

 

«Організатори зробили всю роботу, батькам залишилось лише привести дітей і записати на секцію. Простіше не буває», - каже Анна Безсонова, абсолютна чемпіонка світу з художньої гімнастики 2007 року та дворазова бронзова призерка Олімпійських ігор 2004 і 2008 років.

J2

 

 

«В Україні, на жаль, лише 13% українців займаються спортом, натомість закордоном понад 70% займаються регулярно. Лікарі наголошують, що дві третіх смертей відбуваються через малу рухливість людей, адже інфекційні хвороби можна вилікувати та попередити. Тому рух – це здоров'я»  – розповіла Маряна Іванишин, представник фармацевтичної корпорація «Артеріум».

J3

 

 

«Оскільки мій спорт пов’язаний з водою, я дуже боялась перекинутись з байдарки у холодну воду, адже мої батьки постійно хвилювались, щоб я не захворіла. Я всі свої мокрі речі після тренувань десь ховала, щоби батьки не побачили. Адже вони б більше мене на тренування не впустили. Бажаю всім дітям бути такими ж наполегливими, щоби досягнути висот», - жартує Інна Осипенко-Радомська, українська веслувальниця на байдарках, чемпіонка Олімпійських ігор в Пекіні, срібна медалістка на Олімпійських іграх у Лондоні у веслуванні на байдарці-одиночці

J4

 

 

«Всі ми родом з дитинства. Так і мені любов до спорту привила ще вихователька в дитячому садочку. Я перепробував всі можливі секції. Але зупинився на важкій атлетиці, адже хотів бути бородатим і брутальним дядьком. Тому дітей варто залучати змалечку і це повинні робити батьки, в майбутньому діти вам за це лише подякують», - розповів Сергій Конюшок, стронгмен, Чемпіон світу 2012 року у вазі до 110 кг.

 «На шляху до чемпіонства в мене було багато поразок. Але їх треба вміти переносити і сприймати. Тому я бігла одразу в зал, тренувалась ще більше, щоби в наступному поєдинку виправитись. Постійні перемоги теж згубно впливають на спортсменів, вони починають «ловити зірок», в них викривлюється сприйняття спорту. А розвивають людину  поразки, тому головне – це тренування», - розповіла Олена Овчиннікова Чемпіон світу по муай-тай 2013 року.

J5

 

 

«Показові виступи, майстер-класи, конкурси, відкриті змагання, набір в секції, зірки спорту, виставкове спортивне спорядження, яке можна побачити лише у відеороликах в Інтернеті – це і є коротко про Ярмарок. Від маленької дитини до пенсіонера – кожен може знайти щось цікаве для себе», - розповів директор «Ярмарку спорту-2013» Юрій Огоновський.

«Є сотні сімей, які хочуть змінити своє життя і тому відвідують Ярмарок Спорту, адже щоб витяти дитину з комп’ютера і телевізора варто її показати щось значно цікавіше та яскравіше. Я дякую усім волонтерам та федераціям, які творять цю подію,  адже в мене є амбітна ціль, щоб за 5-7 років 70% мешканців Львова займались спортом», - каже автор ідеї Ярмарку спорту та керівник Об'єднання САМОПОМІЧ Наталія Міхнова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,91
40,03
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...