• Головна
  • Радіо «FM Галичина» доєдналась до всеукраїнського дослідження GfK
15:00, 27 вересня 2013 р.

Радіо «FM Галичина» доєдналась до всеукраїнського дослідження GfK

Радіо «FM Галичина» - перша регіональна радіостанція на Заході України, яка стала новим учасником всеукраїнського дослідження радіослухання, що проводить компанія GfK, на замовлення галузевого об'єднання «Радіокомітет». «FM Галичина» приєдналась до дослідження у вересні цього року.

 «Те, що в регіонах почали виділяти кошти на дослідження, свідчить, що радіо все голосніше та впевненіше заявляє про себе як про впливового та серйозного гравця на ринку, вважає Євгенія Курмаз, маркетинг-директор «Радіогрупи УМХ», що є одним із засновників «Радіокомітету»: «Маркетингове дослідження - річ не з дешевих, і нам радісно, що все більше учасників розуміє, що без чіткого портрета споживача складно створювати продукт. А це означає, що сам продукт скоро вийде на ще вищий якісно рівень. Як результат - зростання аудиторії, підвищення продажів конкретної станції та рівня довіри до радіо в цілому».

«Радіо «FM Галичина» − молоде радіо, але досягнуло чималого успіху і впевнено зайняло своє місце на радіоринку Західної України - зазначає Олександра Гнатик, директор ТРК «Галичина» - «FM Галичина» прагне ще більше розвиватись – вдосконалювати медіапродукт, територіально збільшувати своє мовлення, ставати ще кращим. Та ми усі знаємо як легко маніпулювати такими словами: улюблене, найуспішніше, найпопулярніше. Проводячи це дослідження, ми хочемо представити документальні докази своїй аудиторії, клієнтам, нашим партнерам, що ми не просто добре стартували, а й активно та успішно розвиваємось».

Результати  дослідження стануть відомими вже в жовтні. Радіо «FM Галичина» обов’язковопредставить їх широкому загалу. Зазначимо, що Новий сезон на файному радіо стартує вже з 1 – го жовтня. Він проходитиме під гаслом: «Українське – це модно».

 Коротка довідка:

«FM Галичина» розпочало мовлення в ефірі наприкінці 2010 року. На сьогодні радіомережа охоплює 14 частот: Львів 89,7 FM; Тернопіль 102,3 FM; Луцьк 89,8  FM; Стрий 107,9 FM; Новий Розділ 107,6  FM; Старий Самбір 102,7 FM; Борислав 102,9 FM; Броди 107,5 FM; Червоноград 103,0 FM; Радехів 103,6 FM; Турка 105,9 FM; Перемишляни 105,1 FM; Шацьк 106,7 FM; Славське 102,6 FM.

Цільова Аудиторія: мешканці  Західної України віком 30-55 років. Щодо музичного формату, то в ефірі радіостанції домінує українська музика фолк-етно-ска напрямку. Співвідношення української/іншомовної музики становить 70/30.

Прогнозована сукупна цільова аудиторія радіомережі понад 1 млн. слухачів.

 

Дослідження Radio Research проводиться на замовлення «Радіокомітету» з початку 2012 року 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,10
EUR
42,92
43,10
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...