• Головна
  • «Переповнює щастя, коли оченята дитини сяють натхненням», - Корнелія Дмитраш, педагог-організатор УДЮМК
22:08, 27 вересня 2013 р.

«Переповнює щастя, коли оченята дитини сяють натхненням», - Корнелія Дмитраш, педагог-організатор УДЮМК

20 років УДЮМКи відкривають таланти у дітей. В мережі дитячих клубів УДЮМК працює 48 педагогів, які організовують для львівських дітей цікаве і змістовне дозвілля. З нагоди 20-ти річчя від створення УДЮМК пропонуємо Вашій увазі розповіді про людей, які зробили вагомий внесок для виховання юних львів’ян.

Дмитраш Корнелія Олександрівна, педагог-організатор УДЮМК Залізничного району, протягом всього періоду діяльності УДЮМК працює над вихованням художньо-естетичних смаків та здібностей дітей різного віку та різного соціального становища. Корнелія Олександрівна керує Студією образотворчого мистецтва у клубі «Пілот» (вул. С. Петлюри, 39).

Корнелія Олександрівна виховала понад 80 студентів і випускників художніх факультетів різних вищих та середньо-спеціальних навчальних закладів, серед яких Національний університет «Львівська політехніка» (архітектура), Львівський державний коледж декоративно-ужиткового мистецтва ім. Івана Труша, Львівська національна академія мистецтв, Львівська академія друкарства та ін. Сама Корнелія Олександрівна – випускниця Одеського національного педагогічного університету ім. К.Д.Ушинського, художниця, майстриня писанкарства та художньої ліпки. 

«Сучасний світ образотворчого та ужиткового мистецтва щодня змінюється та вдосконалюється: від ідей та образів до технік, матеріалів і засобів.  Корнелія Олександрівна постійно намагається освоювати нові техніки, шукати цікаві ідеї, відвідувати з дітьми експозиції, місця високої художньої цінності та значущості, брати участь у творчих фестивалях, конкурсах та інших подіях мистецького спрямування», - каже Олександра Білецька, директор УДЮМК Залізничного району.

Учні студії образотворчого мистецтва «Пілот» неодноразово мали власні виставки у Львівському палаці мистецтв, Музеї ідей та інших виставкових залах. Одним з них є Львівський художник Євген Піцикевич, який став дипломантом Міжнародної виставки-конкурсу «Осінній салон».

«Мене переповнює щастя, коли оченята дитини сяють натхненням, і це виражається вдалими роботами. Пишаюся своїми учнями, щиро бажаю їм розвиватися творчо  і досягнути в стократ більше, ніж я», - каже Корнелія Олександрівна, педагог-організатор УДЮМК Залізничного району.

Нагадуємо, цієї осені з нагоди 20-ти річчя УДЮМКи організовують дитячі свята у мікрорайонах м. Львова. В неділю, 29 вересня свято проводить УДЮМК Залізничного району на території СШ №18 (вул. Кульчицької, 18). Початок – 14.00 год.

Партнером свят «Львівським дитячим клубам – 20 років» є ТМ «Добряна».

Довідка

Студія образотворчого мистецтва розташована за адресою: вул. С.Петлюри, 37 (клуб «Пілот»). На заняттях гуртківці вивчають графіку, живопис, композицію, ліпку,  писанкарство і ін. Вихованці студії активно беруть участь у всеукраїнських, міських та обласних конкурсах.  Приймаються діти  7 - 16 років. 

Заняття в гуртках УДЮМК є безкоштовними. Детальнішу інформацію про цей та інші гуртки Залізничного району можна отримати за номером телефону - 295-82-46.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...