• Головна
  • У Самборі буревій оголосили надзвичайною ситуацією. Екологічний катаклізм «напакостив» на мільйони (ФОТО, ВІДЕО)
Тема дня
18:05, 25 вересня 2013 р.

У Самборі буревій оголосили надзвичайною ситуацією. Екологічний катаклізм «напакостив» на мільйони (ФОТО, ВІДЕО)

Тема дня

Упродовж 25 вересня продовжується ліквідація наслідків надзвичайної ситуації, яка виникла 23 вересня унаслідок проходження атмосферного фронту на території Самбірського району та м. Самбора.

За інформацією департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА, основні зусилля зосереджено на завершенні обстеження постраждалих житлових будинків комунальної та приватної власності, об’єктів бюджетної сфери і приватного бізнесу з метою оцінки збитків, завданих стихією; завершенні робіт з відновлення мереж електрозв’язку; вивезенні розпилених повалених дерев з доріг та вулиць у населених пунктах та відновленні елементів дорожньої інфраструктури (знаків тощо); відновленні пошкоджених дахів та вікон житлових будинків і будівель підприємств, установ та організацій.

Також відбувається доставка до м. Самбора будівельних матеріалів, виділених з регіонального резерву матеріально-технічних ресурсів та наданих згідно з рішенням керівництва ВАТ „Івано-Франківськцемент”;

Станом на 10.00 годину  25 вересня залишається без електропостачання 2 господарських об’єкти у м. Самборі; повністю припинено навчальний процес у Самбірському професійно-технічному училищі-інтернаті професійної реабілітації учнів-інвалідів (на період проведення відновлювальних робіт).

До проведення робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації 25 вересня залучено 247 осіб та 46 одиниць техніки (187 осіб та 33 одиниця техніки у м. Самборі та 20 осіб і 3 одиниці техніки на території Самбірського району), з них від ДСНС України 87 осіб та 21 одиниця техніки та від комунальних підприємств 69 осіб та 6 одиниць техніки.

Відновлювальні роботи продовжуються. Завершується оцінка збитків.

25 вересня о 14.15 заплановано проведення позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під час якого буде підбито попередні підсумки проведення відновлювальних робіт та визначено завдання щодо забезпечення остаточного завершення ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Ситуація знаходиться на особистому контролі голови обласної державної адміністрації Віктора Шемчука.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...