• Головна
  • Наречений відрізав собі яєчка на власному весіллі
13:09, 19 вересня 2013 р.

Наречений відрізав собі яєчка на власному весіллі

У Великобританії чоловік спробував зірвати власне весілля відчайдушним вчинком: він відрізав собі яєчка. Як повідомляє The Daily Telegraph, інцидент стався перед вінчанням, пише ТСН.

Флорист і вікарій церкви завершували останні приготування до церемонії, коли наречений з руками і штанами в крові зайшов у храм. Він був дуже злий і одразу ж почав трощити все навколо. "Наречений відрізав собі яєчка садовим секатором і просто оскаженів. Він розкидав стільці по залу. Я був здивований, що він не втратив свідомість від болю. Пізніше я знайшов на підлозі церкви щось, що нагадувало закривавлену плоть. Я спочатку подумав, що це шматок руки нареченого. Але потім виявилося, що це його статеві залози", - розповів вікарій. Святий отець викликав лікарів і поліцію, яка заборонила гостям входити в церкву. Врешті-решт кровотечу зупинили і дали нареченому нові штани. Церемонія вінчання відбулася, незважаючи на інцидент. Наречена нічого не знала про кастрацію свого майбутнього чоловіка.

"Атмосфера була дуже напружена. Наречена нічого не знала про інцидент. Впевнений, зараз вона все знає. Але я здивований, що вікарій нічого не сказав їй", - розповів один із друзів пари, який не захотів називати своє ім'я. Причини вчинку британця перед весілля поки не відомі. Нагадаємо, що раніше колумбієць відрізав собі пеніс, щоб не зраджувати дружині.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...