• Головна
  • У Львові побільшало велопарковок
11:54, 13 вересня 2013 р.

У Львові побільшало велопарковок

 Велосипедами – в гуртки. Відтепер на заняття в УДЮМК дітки зможуть приїжджати на роверах. Адже біля клубів УДЮМК є місця для паркування велосипедів. Цього тижня велостійки розміщено біля клубів «Дозвілля» (вул. Замарстинівська, 71), «Сонечко» (вул. Мазепи, 13а), «Пілот» (вул. Петлюри, 39). Велопарковки біля УДЮМК допомогла встановити корпорація «Артеріум» АТ «Галичфарм»

«Навідуватися в гуртки та секції на улюбленому транспортному засобі вихованців УДЮМК зупиняла відсутність місць, де можна залишати велосипеди. Наразі велопарковки з’явилися біля трьох клубів УДЮМК. Ми працюватимемо над тим, щоб велостійки були й біля інших клубів УДЮМК. Дуже приємно, що велопарковки біля УДЮМК допомогло встановити велике львівське підприємство, яке в рамках корпоративної соціальної відповідальності дбає про промоції здорового способу життя, зокрема й про розвиток велоспорту», - каже Володимир Шнайдер, керівник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

«Дбаючи про здоров’я дітей, ми дбаємо про майбутнє нашої країни. Останніми роками в зв’язку з численними заторами на дорогах міста питання пересування на велосипедах набуває все більшої актуальності. Тому ми охоче відгукнулись на пропозицію Львівської міської ради та встановили три велосипедні стоянки для комфорту та безпеки юних львів’ян. Як соціально відповідальна компанія, вже другий рік поспіль в парку «Знесіння» ми організовуємо дитячі велотренування, заохочуючи дітей до спорту та активного способу життя. Корпорація «Артеріум» і надалі планує підтримувати подібні проекти», - каже Олександр Блонського, виконавчий директор «Галичфарм».

Довідка

УДЮМК – мережа дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання, при яких діють безкоштовні гуртки творчого, пізнавального та спортивного спрямування

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,05
EUR
43,00
43,03
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...