
Новини компаній
10:40, 1 липня 2024 р.
Ключові страви італійської кухні: як зробити їх по справжньому ідеальними?
Новини компаній
На сьогодні кожному з нас відома велика кількість різноманітних страв італійської кухні, серед яких можна виділити піцу, лазанью, пасту, різото, тірамісу та інші національні страви. Це лише маленька частина страв, які входять до італійської кухні. Їх можна перераховувати до безкінечності, але варто пам’ятати про те, що кожна з них відрізняється своєю оригінальністю та вишуканістю. Саме за рахунок цього вони отримали таку популярність у всьому світі. При бажанні насолодитися смачними стравами італійської кухні можна завітати до ресторану мама фокача & папа чача, де спробувати вишукані страви, в яких відображені справжні італійські традиції.
Основні секрети приготування смачної лазаньї
Лазанья представляє собою досить складне блюдо, в складі якого знаходиться декілька основних компонентів, серед яких можна виділити наступні:
- паста;
- м’ясне рагу, на приготування якого йде щонайменше 3 години;
- соус бешамель.
Для приготування м’ясного рагу найкраще всього використовувати яловичий фарш, який перекручується на м’ясорубці всього лише 1 раз. Для того, щоб гарно протушкувати м’ясо, на цей процес варто виділити приблизно 5 годин. По мірі того, як буде випаровуватися рідина, потрібно додавати бульйон.
При цьому варто пам’ятати про те, що основною складовою такої страви, як лазанья, є соус бешамель. Якщо розглядати основні тонкощі його приготування, то варто пам’ятати про те, що не варто повністю кип’ятити молоко, а потрібно наприкінці приготування додати всього декілька грамів мускатного горіху. Останньою складовою лазаньї є саме паста. Вона обов’язково відварюється протягом однієї хвилини, після чого одразу поміщається у максимально холодну воду. Після цього вся вода, яка залишиться на листі, повинна бути видалена за допомогою паперового рушника. При випіканні лазаньї її поверхню обов’язково потрібно прикривати фольгою. Саме це дасть можливість приготувати дійсно смачну страву.
Основні секрети приготування смачної піци
У такій страві, як піца, основним елементом виступає саме основа. Для її приготування варто взяти воду, муку, оливкове масло, цукор, сіль та дріжджі. Ключова особливість приготування основи полягає в тому, що як тільки тісто підніметься, потрібно його 2 рази обім’яти після чого покласти до холодильника на 2-3 години. При виборі муки варто орієнтуватися на ту, яка буде використовуватися саме для приготування піци або у її складі повинна бути велика кількість білку.
Під час розкочування тіста ні в якому разі не можна застосовувати скалку, так як всі процеси повинні робитися виключно руками. При приготуванні начинки обов’язково використовувати свіжі помідори, сир моцарелу та орегано. Всі інші інгредієнти додаються по смаку. Стосовно випікання піци для цього варто використовувати піч, камінь або ж форму для випікання, яка буде гарно розігрітою.
Особливості приготування смачної пасти
Розглядаючи таку страву, як паста, варто звернути увагу на те, що в її складі знаходиться дві основні складові. Найчастіше всього до складу входять макарони, які можна придбати в магазині та спеціальний соус. При виборі макаронів немає сенсу орієнтуватися на якийсь один вид, так як їх форма може бути абсолютно різною. Але якщо є бажання приготувати дійсно смачну страву, варто звернути увагу на те, що краще обирати ті макарони, які виготовлені з твердих сортів пшениці. При їх відварюванні потрібно досягти консистенції альденте. Саме це дасть можливість правильно розкритися смаку у поєднанні з певним видом соусу. Вибір соусу можна робити в сторону того, який є більш бажаним, так як це визначається уподобаннями кожної окремої людини.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
08:55, 18 березня
9
09:22, 17 березня
09:47, 21 березня
34
21:38, 17 березня
12:45, 14 березня
12
live comments feed...