• Головна
  • В центрі Львова «пацанів з Троєщини» закрили в клітці (ВІДЕО)
креатив
12:32, 12 вересня 2013 р.

В центрі Львова «пацанів з Троєщини» закрили в клітці (ВІДЕО)

креатив

В центрі Львова, на подвір’ї Палацу Потоцьких, двох автентичних гопників з Троєщини посадили в клітку, аби продемонструвати суть та ідею книги-проекту «Жлобологія».

ідтак в межах Форуму видавців ідеолог видання, засновник Союзу Вольних Художників Антін Мухарський презентував відвідувачам «Жлобологію». «Ми спеціально привезли до Львова двох представників вимираючого виду – гопників з Троєщини», – розповів автор.

Він зазначив, що в українському суспільстві є багато підвидів жлобів: жлоби-депутати, жлоби-тьоли та інші. «У нашій книзі ми описуємо різні види жлобства. Ми не намагаємося його вилікувати, бо це не можливо. Ми просто ставимо діагноз», –пояснив А.Мухарський.

За його словами, якби було трохи більше грошей, то в клітці перед Палацом Потоцьких могли б бути і представники жлобів-депутатів, -  - повідомляє galnet.org

Додамо, що серед авторів «Жлобології» є такі відомі українські митці: Юрій Андрухович, Юрій Винничук, Лесь Подерв’янський, Сергій Жадан, Богдан Жолдак, Володимир Єшкілєв, Іван Малкович, Олександра Коваль, Антон Соломуха, Влада Ралко, Іван Семесюк, Василь Цаголов, Арсен Савадов, Андрій Кузьменко (Скрябін), Володимир Бебешко, Олексій Титаренко, Олег Сидор-Гібелинда, Сергій Васильєв, Дмитро Горбачов, Олесь Доній та багато інших відомих постатей сучасного українського мистецтва і культури.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...