• Головна
  • У суботу Львів вчитимуть дзюдо, боксу, айкідо, кунг-фу, настільного тенісу, флорболу просто неба
11:27, 12 вересня 2013 р.

У суботу Львів вчитимуть дзюдо, боксу, айкідо, кунг-фу, настільного тенісу, флорболу просто неба

Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури та спорту. Зазвичай, в цей день проводиться безліч спортивних подій, які спрямовані популяризувати не тільки спорт, а й здоровий спосіб життя.

«Завжди в цей день у нашому місті відбуваються цікаві спортивні змагання, забави, майстер-класи тощо. Кожен мешканець Львова має змогу вибрати змагання з того чи іншого виду спорту та поспостерігати за спортивними баталіями, а гості нашого міста можуть вкотре переконатися в тому, що Львів – не тільки культурна столиця України, а й спортивна столиця», - каже начальник управління молоді, сім’ї та спорту Володимир Шнайдер.

У суботу, 14 вересня, з 13.00 год. до 17.00 год. на площі перед пам’ятником І. Франку відбудеться справжнє спортивне свято, на якому спортсмени з таких видів спорту як: самбо, дзюдо, бокс, айкідо, кунг-фу, настільний теніс, флорбол, художня гімнастика, спортивні танці тощо, зможуть продемонструвати не тільки своє вміння, а й зможуть навчити глядачів цікавих спортивних прийомів. А ті, хто віддає перевагу легкій атлетиці, зможуть позмагатися у бігу.

«Розвиток спорту у нашому місті, поширення спортивних ідей, здорового способу життя – є концептуальним баченням наших  завдань. Ми бачимо свою мету  у заохочені молоді до занять спортом, як до необхідної складової діяльності успішної людини.  Спорт для кожного – наша ціль, до якої ми прагнемо», - каже керівник відділу фізичної культури та спорту управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Віра Макар.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,76
39,83
EUR
42,81
43,10
PLN
9,80
9,90
Оголошення
live comments feed...