• Головна
  • У Львові урочисто розпочались ювілейні 50-ті Міжнародні змагання зі стрільби з лука «Золота Осінь» (ФОТО)
16:50, 10 вересня 2013 р.

У Львові урочисто розпочались ювілейні 50-ті Міжнародні змагання зі стрільби з лука «Золота Осінь» (ФОТО)

Сьогодні, 10 вересня, на Навчально-спортивній базі Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України (м.Львів, вул. Янева, 10) відбулось урочисте відкриття 50-их Міжнародних змагань зі стрільби з лука «Золота осінь». Зазначимо, що учасниками цьогорічних ювілейних змагань є 242 спортсмени з п’яти країн: Російської Федерації, Республіки Білорусь, Республіки Молдова, Республіки Польща та 12-ти областей України, АР Крим та м.Київ.

1news

 

2news

 

З нагоди відкриття турніру учасників урочистостей, гостей з інших країн та вболівальників привітав заступник голови-керівник апарату Львівської облдержадміністрації Вадим Гураль. «Щиро бажаю, щоб ви й надалі продовжували традиції Робіна Гуда, які є у ваших серцях, та підтримували лучний спорт. Вже вкотре у Львові відбуваються такі престижні змагання зі стрільби з лука і це справжня традиція, яку слід підтримувати постійно», – зазначив він та додав, що приймати такі змагання є високою честю для Львівщини.

Після вітальних слів представників влади та запрошених гостей урочистості завершились показовим виступом з художньої гімнастики, а також духового оркестру Академії Збройних Сил України ім. П.Сагайдачного.

Зазначимо, що змагання зі стрільби з лука «Золота осінь» триватимуть до 14 вересня. Того ж дня в центральній частині м. Львова, біля Бернардинської стіни на площі Митній відбудеться фінальна частина турніру.

Після урочистих заходів Вадим Гураль також оглянув новозбудований критий стрілецький тир ФСТ «Динамо» України, що розташований неподалік місця проведення міжнародного турніру. Він ознайомився з роботою трьох 25-метрових стрілецьких зон, стрілецьких місць для пневматичних вправ, оглянув бокси для зберігання зброї, методичний кабінет та інші приміщення для занять спортсменів та правоохоронців. До слова, це перший стрілецький тир, збудований у Львові за часів незалежності України. Наголосимо, що сьогодні у ньому здійснюються підготовчі заходи щодо забезпечення спеціалізованим обладнанням для стрільби з пневматичної зброї, після чого відбудеться урочиста церемонія відкриття цього нового стрілецького комплексу.

3news

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...