• Головна
  • У Львові відзначатимуть День кельнера: що відомо
11:07, 21 травня
Надійне джерело

У Львові відзначатимуть День кельнера: що відомо

У Львові відзначатимуть День кельнера: що відомо

Завтра, 22 травня, у Львові відзначатимуть День кельнера.

У цей день будуть розповідати про тих працівників ресторанної справи Львова, які зараз захищають Україну від ворога. Також у кількох закладах на день кельнерами стануть відомі лідери думок: чайові, які вони зароблять, скерують на потреби військових. Про це повідомили у ЛМР.

День кельнера – уже традиційне свято для Львова. Роками 22 травня у місті  відзначають роботу кельнерів: офіціантів, адміністраторів, барист, барменів локальних закладів. Власники закладів самі обслуговують гостей, гості несуть улюбленим кельнерам квіти, мерія та громадські організації нагороджують найкращих працівників. Цей день має на меті демонструвати важливість професії у такому місті як Львів, підвищувати її авторитет.

Заклади, які долучилися до відзначення Дня кельнера: ОмНомНом, Кава з молоком, Чотири чебуреки Prosecco Bar, Daily Dose of mmm, Vinoteca Praha, Братиська, Товариство, П’ятниця, Валентино, Кондитерська Крем&Джем, Старі Мури TEA BAR, Домашня пекарня «Кримська Перепічка», Альбертин, Re:Bro на Поляроні, Голодний Микола, ресторани «Кумпель», Ресторація Бачевських, Pizza Celentano на Ринку.

Читайте також: На Львівщині призначили нового коменданта

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#день_кельнера_львів #день_кельнера #новини_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...