• Головна
  • Найпопулярніший месенджер в Україні – Telegram і його зв'язок з ТОН блокчейном
Новини компаній
09:00, 6 травня

Найпопулярніший месенджер в Україні – Telegram і його зв'язок з ТОН блокчейном

Новини компаній

Telegram є одним з найпопулярніших месенджерів не лише у нас в Україні, а й в багатьох інших куточках світу. Одним із факторів його неймовірної популярності перш за все заслуговано вважається зручність використання додатку та відповідно гарна багатофункціональність. Крім того, не залишають користувачі месенджеру поза своєю увагою й саме зацікавленість його засновника Павла Дурова у технологіях блокчейну.

Далі хотіли б разом із вами поговорити про Telegram та його зв'язок з ton блокчейном. Буде цікаво та корисно, тому радимо вам обов’язково виділити кілька хвилин вашого часу для знайомства з матеріалом, що ми його для вас підготували.

Про що важливо пам'ятати?

В епоху сучасності, коли цифрові платформи знаходяться в регулярному пошуку інноваційних стратегій для втілення в реальності монетизації, оголошення від Telegram, яке було випущено компанією нещодавно, вирізняється як справді знакове із всіх рішень. Не так давно, на початку поточного року, відомий та обожнюваний багатьма користувачами додаток, який нині використовується з метою обміну повідомлень та дзвінків, представив справді революційне оновлення. Зокрема мова йшла про появу в додатку реклами, яку можливо придбати завдячуючи Toncoin (токени) або простіше кажучи, завдяки рідній криптовалюті всім відомого блокчейну TON (The Open Network).

Такий крок цілком заслуговано вважається доволі важливим елементом розширення загальної стратегії Telegram стосовно монетизації із залученням додаткових користувачів, особливо в напрямку публічних каналів. Якщо говорити про вибір TON для цього підприємства, то він тут зовсім не випадковий. Річ у тім, що блокчейн відрізняє кілька його привабливих особливостей, які вже дуже виділяють його для Telegram та його користувачів. У переліку цих привабливих унікальних особливостей можна відзначити наступні вагомі моменти:

  • блокчейн надає можливість користуватися мінімальними комісіями за проведення транзакцій;
  • TON привабливий Telegram ще й своєю високою швидкістю обробки різноманітних даних;
  • ну і звісно не варто забувати про зручність користування.

Цей блокчейн розрахований на взаємовигідне співтовариство. Його було створено спеціально з метою проведення транзакцій високої швидкості та відповідно задля ефективної розробки різних децентралізованих програм або як їх ще коротко називають dApp. Завдячуючи використанню цього механізму консенсусу Proof-of-Stake у кінцевому результаті вдається досягти здійснення мережею в секунду мільйонів транзакцій. Цьому також сприяє процес, що відомий як шардинг.

Блокчейн TON – найшвидша мережа у світі

У жовтні минулого року компанія Certik, основною спеціалізацією якої є безпека блокчейну, назвала блокчейн TON найшвидшою мережею у світі. Це цілком заслуговане звання, адже мережі вдалося його досягти завдяки тому, що TON з легкістю обійшов визнаних у світі важкоатлетів:

  • Solana;
  • Polygon;
  • а також Visa і навіть MasterCard, які є традиційними платіжними системами.

Отримана TON Blockchain нагорода якомога якнайяскравіше підкреслює характерну йому у технічному плані майстерність з потенціалом з метою підтримання амбітних зусиль платформи Telegram з процесу монетизації. TON є сучасним та доволі популярним серед знавців та новачків галузі блокчейном, який має низькі комісії та можливість смарт контрактів. Ну і звісно варто не забувати, що головне, що в ньому є це аж ніяк не технології. Перш за все це ком'юніті та його цікаві рішення різноманітних проблем, а також значна підтримка від Telegram – один з найзавантаженіших застосунків для спілкування у світі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,96
40,00
EUR
43,30
43,45
PLN
10,07
10,14
Оголошення
live comments feed...