• Головна
  • Ветерани та членів їхніх сімей можуть отримати бізнес-гранти до 400 тис. грн
17:46, 15 квітня
Надійне джерело

Ветерани та членів їхніх сімей можуть отримати бізнес-гранти до 400 тис. грн

Ветерани та членів їхніх сімей можуть отримати бізнес-гранти до 400 тис. грн

Стартував конкурс для ветеранів, ветеранок та членів їхніх сімей на створення малого бізнесу.

Розмір гранту може сягати до 400 000 грн. Дедлайн подачі – 26 квітня, повідомляє пресслужба Львівської міськради.

DVV International спільно з КУ Інститут Міста та Мережею Центрів Едукації реалізують у Львові проєкт реінтеграції ветеранів та їхніх сімей через освітні можливості. Так, у Львові проводиться серія безоплатних курсів та консультацій на базі муніципальних бібліотек.

Нещодавно DVV International було оголошено конкурс бізнес-грантів для ветеранів, ветеранок, а також членів та членкинь їхніх сімей. В рамках проєкту, окрім грантових коштів, діють безкоштовні бізнес-консультації, де експерти допомагають сформувати бізнес ідею та заповнити відповідну заявку.

Учасниками конкурсу на надання бізнес-грантів у 2024 році можуть стати громадяни України старші 18 років, які мали досвід бізнесу або готові розпочати свій власний малий бізнес, проживають і планують ведення бізнесу у 7 регіонах України (Вінниця, Запоріжжя, Львів, Миколаїв, Нікополь, Полтава, Суми) та які належать до таких категорій, та мають відповідні підтверджувальні документи:

- учасники бойових дій (під учасником бойових дій маються на увазі фізичні особи у значенні, наведеному в пунктах 11, 19-25 частини першої статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», обмежені періодом дій з 12 квітня 2014 року по 07 квітня 2024 року та мають посвідчення учасника бойових дій);

- особи з інвалідністю внаслідок війни (під особою з інвалідністю внаслідок війни розуміються фізичні особи у значенні, наведеному в пунктах 4, 11-16 частини другої статті 7 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», обмежені періодом дій з 12 квітня 2014 року по 07 квітня 2024 року та мають посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни);

- члени сімей ветеранів/ветеранок війни (під членами сім’ї маються на увазі: дружина, чоловік або дитина учасника/учасниці бойових дій або особи з інвалідністю внаслідок війни, обмежені періодом дій з 12 квітня 2014 року по 7 квітня 2024 року, тобто, є сином, донькою, дружиною або чоловіком, що ведуть одне спільне домогосподарство).

Заповнити заявку щодо участі у конкурсі можна за посиланням: https://forms.gle/PgH6FYKrhMFmaa7DA.

Нагадаємо, Львівська міська рада також надає ваучерну підтримку ветеранам та їх рідним на розвиток власної справи. За результатами конкурсу цьогоріч 53 ветерани отримають кошти на розвиток бізнесу. А минулоріч 27 ветеранів та їх рідних реалізували свої бізнес-проєкти за підтримки міста.

Загалом Львівська міська рада пропонує вже 13 різних ваучерів для допомоги підприємцям. У 2023 році на підтримку бізнесу з міського бюджету виділили 492 ваучери на 46,4 млн грн.

Читайте також: Куди телефонувати на Львівщині, якщо близька людина зникла безвісти

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #грант #ветерани #сім'ї #бізнес
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...