• Головна
  • Львівським чиновникам дадуть постріляти з лука на міжнародному турнірі (ФОТО)
18:31, 5 вересня 2013 р.

Львівським чиновникам дадуть постріляти з лука на міжнародному турнірі (ФОТО)

Про це повідомлялось 5 вересня під час традиційної прес-конференції з нагоди проведення ювілейних 50 Міжнародних змагань зі стрільби з лука «Золота Осінь», які відбудуться 9-14 вересня у м. Львові на стадіоні навчально-спортивної бази обласної організації ФСТ «Динамо».

sadik_luk

 

Як повідомили організатори заходу, у відкритті змагань запланована участь заступника голови Львівської ОДА Богдана Матолича, голови Львівської обласної ради Петра Колодія та міського голови Львова Андрія Садового, які будуть змагатись у влучності зі стрільби з лука.

Фінальна частина турніру відбудеться 14 вересня в центральній частині м. Львова, біля Бернардинської стіни на площі Митній.

«Суспільство проявляє себе через спорт і культуру. Корисне наповнення дозвілля наших дітей та молоді дуже важливе для формування здорової нації. Вже 50 років поспіль у Львові відбуваються змагання зі стрільби з лука. Примноження традицій – це один із критеріїв стабільного розвитку», – сказав під час перс-конференції заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації Вадим Гураль.

Головний суддя змагань Віктор Михайленко повідомив, що на цьогорічних змагання очікується участь 275 лучників з 12 областей України та 5 країн (Росія, Білорусь, Польща, Молдова, Україна).

За його словами, цей турнір є основним рейтинговим змаганням лучного сезону України 2013  року та  цього року передує проведенню чемпіонату світу зі стрільби з лука та включений до системи комплектування національної збірної команди України, як один з етапів підготовки до головних змагань сезону 2013 року.

«Важливою метою цих змагань є прагнення Львівщини до включення Міжнародного турніру «Золота осінь» до світового рейтингу, що значно розширить географію учасників та підвищить статус змагань», – наголосив В. Михайленко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...