• Головна
  • На фронті відбулося близько 80 бойових зіткнень – Генштаб
11:28, 16 березня
Надійне джерело

На фронті відбулося близько 80 бойових зіткнень – Генштаб

На фронті відбулося близько 80 бойових зіткнень – Генштаб

За минулу добу на фронті між Силами оборони і росіянами відбулося 78 бойових зіткнень, найбільше – на Авдіївскьому напрямку.

Про це йдеться у зведенні Генштабу.

Протягом минулої доби відбулося 78 бойових зіткнень.

Загалом ворог завдав 10 ракетних та 68 авіаційних ударів, здійснив 89 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Протягом минулої доби авіаційних ударів зазнали населені пункти Попівка, Вільне, Олександрівка, Велика Писарівка, Лукашівка, Дмитрівка Сумської області; Баранівка, Золочів, Покаляне, Петропавлівка Харківської області; Надія, Білогорівка Луганської області; Сіверськ, Семенівка, Калинівка, Часів Яр, Керамік, Новобахмутівка, Новоселівка Перша, Орлівка, Уманське, Красногорівка, Георгіївка, Побєда, Костянтинівка Донецької області та Роботине у Запорізькій області.

Під артилерійським вогнем ворога були близько 100 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки.

В зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця", на Куп’янському напрямку, Силли оборони відбили 3 атаки противника в районах населених пунктів Синьківка і Табаївка Харківської області, де ворог намагався покращити своє тактичне положення.

На Лиманському напрямку українські воїни відбитли 9 атак противника в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Терни і Роздолівка на Донеччиніі, де ворог за підтримки авіації намагався прорвати оборону захисників.

На Бахмутському напрямку Сили оборони відбили 3 атаки противника в районах населених пунктів Андріївка та Кліщіївка Донецької області.

У зоні відповідальності ОСУВ "Таврія", на Авдіївському напрямку, захисники відбили 26 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке та Первомайське.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки і Новомихайлівки, де ворог за підтримки авіації 24 рази намагався прорвати оборону українських військ.

На Оріхівському напрямку окупанти 7 разів атакували позиції захисників у районах Старомайорського на Донеччині та Роботиного Запорізької області.

В зоні відповідальності ОСУВ "Одеса", на Херсонському напрямку, ворог здійснив 3 безуспішних штурми позицій Сил оборони.

Разом з тим протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 7 районах зосередження особового складу противника.

Читайте також: Які втрати ворога станом на 16 березня

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#війна_в_україні #ситуація_на_фронті #вторгнення_рф
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...