• Головна
  • Завтра Львів попрощається із захисником Андрієм Ковалем, - ФОТО
18:03, 15 березня
Надійне джерело

Завтра Львів попрощається із захисником Андрієм Ковалем, - ФОТО

Завтра Львів попрощається із захисником Андрієм Ковалем, - ФОТО

У суботу, 16 березня, Львів попрощається з військовослужбовцем Андрієм Ковалем, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну.

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі. Про це повідомляє ЛМР.

Для довідки

Андрій Коваль (07.05.1998-12.03.2024) Уродженець села Гірське Львівської області. Згодом родина Андрія Коваля переїхала до Львова.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №99 міста Львова. Вищу освіту здобув у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності за спеціальністю «Пожежна безпека».

Після завершення навчання займався улюбленою справою – ландшафтним дизайном. За словами рідних, «завжди був веселий та усміхнений, завжди усміхав людей та завжди був готовий прийти на допомогу».

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від загарбників. Боронив суверенітет та територіальну цілісність держави у лавах 33-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на південному та східному напрямках.

У Андрія Коваля залишилися батьки та брат.

Читайте також: На аукціоні на Львівщині зібрали два мільйони гривень на дрони для ЗСУ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прощання #загинули_на_війні #смерть_захисників #львів_прощається
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...