• Головна
  • За місяць до центру рекрутингу української армії у Львові звернулося майже 300 людей
12:05, 14 березня
Надійне джерело

За місяць до центру рекрутингу української армії у Львові звернулося майже 300 людей

За місяць до центру рекрутингу української армії у Львові звернулося майже 300 людей

Працівники центру рекрутингу зараз опрацьовують 103 заповнені анкети. 39 кандидатів на етапі підбору вакансій, які їх цікавлять. 42 людини ведуть перемовини з військовими частинами, де бажають служити.

Ще 4 добровольця – на стадії отримання рекомендаційного листа, 3 – проходять процес оформлення документів у ТЦК. 1 кандидат скерований у навчальний центр, та 1 уже призваний на службу, повідомляє прессслужба Львівської міськради.

«Із 39 кандидатами робота припинена з різних причин. Це перевищення граничного віку чи недосягнення призовного віку, самостійна відмова кандидата, невідповідність за станом здоров'я тощо»,– пояснила директорка департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Час від часу охочі звертаються до рекрутингового центру просто за консультаціями, не надаючи своїх даних і не заповнюючи анкет. Таких за місяць було 40.

Також до центру звернулись троє громадян інших держав, і їх сконтактували з Інтернаціональним легіоном.

Перший в Україні центр рекрутингу української армії відкрили у Львові 12 лютого. Тут працюють фахівці із зайнятості, і тут можна дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії в армії, поспілкуватися з представниками бригад та обрати бажану професію у війську.

Центр працює на вулиці Костя Левицького, 67. Це пілотний проєкт Міністерства оборони і Львівської мерії. Важливо, що центр не має стосунку до структур ТЦК, а самі рекрутери не є військовослужбовцями. Тож тут не вручають повісток, а лише надають консультації.

Дізнатись більше про рекрутинговий центр української армії у Львові можна за телефонами: 067-300-15-63; (032) 254-62-81; (032) 254-62-80.

До речі, у Львові також працюють рекрутингові центри бригади спеціального призначення НГУ «Азов», 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, львівської 103-ї бригади ТрО та батальйону «Вовки Да Вінчі».

Читайте також: На фронті загинув 26-річний пілот зі Львівщини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #зсу #рекрутинг #вакансії #армія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...